Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises met de familie op de Douro (Portugal)

Maak een familiecruise naar Portugal en duik in het hart van de Douro-vallei, waar de Gouden Rivier zich ontvouwt tijdens een reis die is ontworpen voor zowel jong als oud. Stap voor stap, stad na stad en terwijl het schip zich van de kust verwijdert, wordt de traditie sterker en zijn gebeurtenissen alomtegenwoordig. Deze cruise met uw kinderen brengt heel uw familie naar het hart van de cultuur van een land tussen geïsoleerde dorpjes, aan de rand van groene heuvels en omlijst door eindeloze wijngaarden. De folkloreavonden, de fado zang, de Portugese melancholische liederen en flamencodansen zullen onze passagiers van alle leeftijden zeker bekoren. Dus wanneer u uit deze UNESCO Werelderfgoedvallei komt, zal u niet alleen een land hebben bezocht, maar zal u het ook hebben leren kennen. Raadpleeg de details van ons gezinsaanbod om alles te weten te komen over de voordelen ervan.

Cruises

Van Porto naar Spanje Porto, de vallei van de Douro (Portugal), Salamanca (Spanje) (formule haven/haven)

PORTO - REGUA - VEGA DE TERRON - FERRADOSA - PINHAO - PORTO

Portugal en Spanje onthullen hun schatten tijdens een unieke cruise over de Douro. Ontdek Porto, een stad vol charme waar oud en nieuw perfect worden gecombineerd. U bezoekt de charmante stad Lamego, wiens landschappen van groene heuvels een totale verandering van omgeving bieden. U zal ook Guimar‹es en zijn fascinerende verhalen ontdekken die worden weerspiegeld in de vele monumenten en historische gebouwen die het herbergt.

Volgende vertrekken: 01/04/2024, 03/04/2024
Ref.POP_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".