Bent u in United States? Bezoek onze website.

Gastronomie op een cruise

Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en wijnliefhebbers, verwen zowel uw ogen als uw smaakpapillen tijdens de gastronomische cruises. Ontdek vanuit Straatsburg de Elzas en zijn streek langs de Rijn. In het gezelschap van uitzonderlijke chef-koks, bezoekt u de Elzasser hoofdstad evenals Vieux-Brisach en ontdekt u de beroemde en geliefde Elzasser wijnroute. Kom 's avonds terug aan boord van uw cruiseschip om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijke maaltijden die met zorg, geduld en talent zijn bereid door de sterrenchefs die uw reis begeleiden. Ontdek verfijnde menu's van het voorgerecht tot het dessert, die de perfectie benaderen op het vlak van versheid en vernieuwing. Zonder natuurlijk de wijndegustatie met Serge Dubs, de beste sommelier van de wereld in 1989, te vergeten.

Meer weten

Rhône-vallei en Saône-vallei (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 25/10/2023
LLY_PP

LYON - TAIN L'HERMITAGE - VIENNE - LYON - COLLONGES AU MONT - MÂCON - LYON

Deze cruise tussen Rhône en Saône zal de liefhebbers van gastronomie en wijnbouw zeker kunnen verleiden. Van de Rhônevallei tot de wijngaarden van de Beaujolais via de wijngaarden van de Côte Rôtie en de streek van Condrieu, zal u een ontdekkingstocht kunnen maken vol met proeverijen die uw smaakpapillen verwennen.

5 Dagen
START IN 2023
Vertrek 25/10/2023
Aankomst 29/10/2023
Schip : MS Mistral Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

De heerlijke wereld rond (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 02/11/2023
MON_PP

STRAATSBURG - EBERBACH - MANNHEIM - STRAATSBURG

Reis door de culturen en tradities van meerdere landen voor een reis door een wereld van smaken die al uw zintuigen zullen prikkelen. Geniet in de Neckar en de romantische Rijn van majestueuze landschappen terwijl u geniet van heerlijke en zeer smakelijke gerechten.

4 Dagen
START IN 2023
Vertrek 02/11/2023
Aankomst 05/11/2023
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Gastronomie en genieten op de Rijn met Marc Haeberlin(1) (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 04/11/2023
GAS_PP

STRAATSBURG - SCHOENAU - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Liefhebbers van gastronomie, fijnproevers en oenofielen, scheep in voor een cruise met Marc Haeberlin(1), Franse chef-kok met 2 sterren in de Michelin-gids (2021), en Serge Dubs(1), op zijn beurt de beste sommelier van de Elzas, Frankrijk, Europa en de wereld van 1974 tot 1989. CroisiEurope neemt u mee over de Rijn voor een reis die uw smaakpapillen zal prikkelen.

4 Dagen
START IN 2023
Vertrek 04/11/2023
Aankomst 07/11/2023
Schip : MS Symphonie Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST