Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises in Spanje: de rivieren van Andalusië en de Middellandse Zee

Kies voor een cruise in Spanje en steek Andalusië over van oost naar west. De rivieren Guadalquivir en Guadiana, verbonden door de zee, weerspiegelen alle contrasten van de regio, tussen besneeuwde bergen, woestijnen die het Verre Westen waardig zijn, en witte stranden vol zon. Meer dan 300 dagen zon per jaar, een uitzonderlijk klimaat in het zuiden van Europa en buitengewoon helder ... De cruise in Andalusië, exclusief bij CroisiEurope, is zowel feestelijk als cultureel. Andalusië is de zomerbestemming bij uitstek en heeft het grootste aantal beschermde natuurgebieden in Spanje, evenals een uniek historisch en artistiek erfgoed, en dorpen die tijdens de twaalf maanden van het jaar feest vieren. Ons van airconditioning voorziene cruiseschip belooft u extra comfort tijdens de zomermaanden. Het ligt afgemeerd in het hart van de steden Sevilla en Cadiz, zodat u de toeristische plekken in een paar minuten lopen kunt bereiken. Op de boot zijn comfort, kwalitatief voedsel en hoogstaand onthaal altijd aanwezig. Klik op de onderstaande cruises om de programma's en excursies die ze aanbieden te ontdekken en boek uw reis online.

Promotie
Cruises

Andalusië: traditie, gastronomie en flamenco (formule haven/haven)

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARÍA - ISLA MINIMA - SEVILLA - Granada - SEVILLA

Van Sevilla tot Granada, tijdens deze cruise kan u de steden en emblematische plaatsen van deze typische regio van Spanje bezoeken. Ontdek Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, dat vreugde en activiteit uitstraalt in elk van zijn straten. U zal vol bewondering staan voor deze oude stad die een boeiende reeks van architectonische juwelen herbergt, maar ook voor Jerez die een ongelooflijk architectonisch erfgoed heeft bewaard. 

Volgende vertrekken: 29/06/2023, 06/07/2023
Ref.SHF_PPETE
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Nieuwjaar op de Guadalquivir (formule haven/haven)

SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - Jerez - SEVILLA - Cordoba - SEVILLA

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de charmante steden van Andalusië zal kunnen ontdekken terwijl u samen het nieuwe jaar viert! Sevilla straalt vreugde en plezier uit in elk van de straten en pleinen van haar oude stad die een prachtige verzameling monumenten herbergt.

Volgende vertrekken: 28/12/2024
Ref.NAA_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Volgende vertrekken: 22/12/2023
Ref.NAD
6 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De betoverende landschappen en culturele steden van Spanje en Portugal (formule haven/haven)

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - ISLA MINIMA - EL PUERTO DE SANTA MARÍA - Jerez - CADIZ - ALCOUTIM - HUELVA - - SEVILLA - Granada - SEVILLA

Vertrek voor een reis naar het hart van Andalusië en de Algarve. Glijd over de Guadalquivir en ontdek Cordoba, dat geschiedenis en moderniteit perfect combineert. Bezoek Sevilla en zijn Alcazar paleis, een verbazingwekkende mix van architecturale stijlen, en laat u meeslepen door de sublieme stad Granada die tal van prachtige monumenten en mooie bezienswaardigheden heeft om te bezoeken. U zal verblind zijn door de schoonheid van de kathedraal die het graf van Christoffel Columbus herbergt.

Volgende vertrekken: 15/06/2023, 22/06/2023
Ref.SXH_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De charmes van Andalusië - Special "Feria": Tradities, gastronomie en flamenco

Frankrijk - SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA - SEVILLA - Granada - SEVILLA - Frankrijk

Tijdens deze cruise, een echte duik in Andalusië, kunt u de steden en emblematische locaties van deze typisch Spaanse regio bezoeken en tevens de unieke tradities ervan vieren. Van de Recinto de la Feria tot het Dueñas-paleis en de oude stad ontdekt u feestvierend Sevilla! Als hoofdstad van de regio heeft Sevilla een boeiende erfenis van architecturale parels en heerst er vreugde en animatie in alle straten. Van Cádiz tot Córdoba, via de vestingsteden Jerez of Granada, zullen versterkte steden, typische bodega's en majestueuze monumenten u zeker weten te bekoren.

Volgende vertrekken: 18/04/2024
Ref.SHF_FERIA
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".