Bent u in United States? Bezoek onze website.

Irrawaddy: een cruise in Myanmar

In het hart van het mysterieuze en enigmatische Zuidwest-Azië is Myanmar een cruisebestemming "anders dan alle andere". Wij stellen u voor om het land te ontdekken tijdens een cruise op de Irrawaddy, genaamd "Moederrivier" door de inwoners. Geboren in de bergen van de Himalaya, de belangrijkste verkeersader van de scheepvaart, werden op zijn oevers alle koninklijke steden en religieuze gebouwen gebouwd die hiermee het landschap vormden. U zal "teruggaan in de tijd" in dit authentiek en nog steeds goed bewaard gebleven land. De weelderige en bewogen geschiedenis, de onvergelijkbare locaties en de voorouderlijke beschavingen zullen u fascineren. Het wordt een onvergetelijke cruise langs deze geweldige rivier, die lange tijd de enige communicatieroute van het land was. U zal genieten van haar oevers bezaaid met pagodes met gouden daken, schitterende tempels en kloosters, specifieke landschappen, talloze rijstvelden en haar mozaïek van etnische erg gehecht aan hun tradities. Een onvergetelijke ontmoeting met de magie van een geheim en authentiek land!

Meer weten

Het geheime en ongerepte Birma (formule haven/haven)

12Y_PP

YANGON - SAGAING - MINGUN - MANDALAY - AVA - AMARAPURA - YANDABO - PAKOKKU - BAGAN - YANGON

Het mysterieuze en raadselachtige Birma is een bestemming "als geen andere". Wij stellen u voor om het te ontdekken tijdens een cruise op de Irrawaddy, de “Moederrivier” genoemd door de Birmanen. Deze belangrijke vaarweg ontspringt in het Himalayagebergte en heeft op zijn oevers koninklijke steden en religieuze gebouwen zien ontstaan die het landschap vorm hebben gegeven. U gaat “terug in de tijd” in dit authentieke en nog ongerepte land.  Zijn luisterrijke en veelbewogen geschiedenis, zijn unieke locaties en voorouderlijke beschavingen zullen u fascineren. 

10 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

Het geheime en ongerepte Birma en het Inlemeer en zijn wonderen (formule haven/haven)

14Y_PP

YANGON - SAGAING - MINGUN - MANDALAY - AVA - AMARAPURA - YANDABO - PAKOKKU - BAGAN - HEHO - LAC INLE - YANGON

Het aanvullende programma van 3 dagen toont u het Inlemeer. Het meer ligt ingesloten tussen hoge bergen en bezit veel charme. Het is beroemd geworden door de vissers (de Intha’s, "zonen van het meer") die met een voet op de achterkant van hun prauw staan, terwijl ze met de andere de peddel aanduwen. Een onvergetelijke afspraak met de magie van een geheim en authentiek land!

12 Dagen Uitverkocht
Volzet

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST