Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Ons kustschip

De kustcruises vinden plaats aan boord van de MS La Belle de l’Adriatique, het enige schip van de CroisiEurope-vloot ontworpen voor de zee. In feite vaart het op de Big Blue, tussen Italië, de Griekse eilanden en Kroatië.


De Belle de l’Adriatique neemt haar passagiers mee op een ongekende reis en is compleet anders dan alle andere CroisiEurope-cruises. De Middellandse Zee en haar betoverende kustlijn openen zich voor de passage van de Belle de l’Adriatique, van de pracht van Italië tot het exotisme van Kroatië. Het is ook het enige schip dat havens kan bereiken die voor andere cruiseschepen niet toegankelijk zijn.


Ontworpen in 2007, is de MS Belle de l’Adriatique het grootste schip in de vloot van CroisiEurope, die tot 200 passagiers per reis, verdeeld over vier dekken, kan meenemen.

Bij deze moeten nog het zonnedek en zijn ligstoelen worden toegevoegd, die alle noodzakelijke comfort moeten aanbieden om de landschappen die voorbij komen te kunnen bewonderen. Zelfs jacuzzi's staan ter beschikking van de passagiers voor optimaal comfort en ontspanning. Alle kajuiten hebben buitenzicht en zijn voorzien van douche en toilet, een satelliettelevisie, haardroger en een kluis.


Klik op het schip om het in detail te ontdekken, evenals de cruises die het aanbiedt.

MV La Belle de L'adriatique

De MV La Belle de l’Adriatique, gerenoveerd in 2017, biedt een eigentijdse en warme omgeving aan om de Middellandse Zee en de Adriatische kust te ontdekken. Tinten van groen en goud geven het schip een elegante en zonnige stijl. Dit schip met 4 dekken meert aan in het hartje van de steden en verwelkomt slechts 197 passagiers aan boord.

De kajuiten op het bovendek en op het inschepingsdek hebben grote ramen. Het hoofden benedendek hebben patrijspoorten. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant waar al uw maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise. Op het inschepingsdek zal de salon / bar u verwelkomen tijdens de gezellige avonden. Het grote zonneterras, bevorderlijk voor ontspanning, beschikt over twee jacuzzi’s en ligstoelen.

Ankers

5

Dekken

4

Kajuiten

99

Passagiers

197

Toon meer

MV La Belle des Océans

Hij heeft over de wereldzeeën gereisd en zijn lange en majestueuze silhouet op de verre horizonnen getekend. Prestigieus offshore schip met 5 ankers, de MV La Belle des Océans, maakt het mogelijk om onder optimale omstandigheden originele routes te ontdekken en droombestemmingen te bezoeken.

De MV La Belle des Océans is één van de vlaggenschepen van de vloot van CroisiEurope. Deze prachtige boot met 5 ankers
op menselijke schaal, elegant en pittig, meet 103 meter lang en 15 meter breed en heeft 7 dekken. Het biedt plaats aan 130 passagiers in 65 prachtige kajuiten en suites, allemaal met uitzicht naar buiten. Aan boord is elke stap een avontuur. Lounges / bar bij het zwembad en een fitnesscentrum, van de spa tot de wellness-salon, tussen ruimtes goed doordachte en op maat gemaakte diensten, alles is ontworpen om hoogwaardig comfort te bieden en maken de cruise onvergetelijk. Het restaurant, waar tijdens de reis alle maaltijden worden geserveerd, biedt verfijnde eigentijdse en internationale gerechten in een verfijnde omgeving, waar grote erkers dat toelaten om optimaal te profiteren van het panorama. Een grillrestaurant, evenals een bar / lounge, bevinden zich ook op zwembadniveau.

Ankers

5

Dekken

7

Kajuiten

65

Passagiers

130

Toon meer