Bent u in United States? Bezoek onze website.

Ons kustschip

De kustcruises vinden plaats aan boord van de MS La Belle de l’Adriatique, het enige schip van de CroisiEurope-vloot ontworpen voor de zee. In feite vaart het op de Big Blue, tussen Italië, de Griekse eilanden en Kroatië.


De Belle de l’Adriatique neemt haar passagiers mee op een ongekende reis en is compleet anders dan alle andere CroisiEurope-cruises. De Middellandse Zee en haar betoverende kustlijn openen zich voor de passage van de Belle de l’Adriatique, van de pracht van Italië tot het exotisme van Kroatië. Het is ook het enige schip dat havens kan bereiken die voor andere cruiseschepen niet toegankelijk zijn.


Ontworpen in 2007, is de MS Belle de l’Adriatique het grootste schip in de vloot van CroisiEurope, die tot 200 passagiers per reis, verdeeld over vier dekken, kan meenemen.

Bij deze moeten nog het zonnedek en zijn ligstoelen worden toegevoegd, die alle noodzakelijke comfort moeten aanbieden om de landschappen die voorbij komen te kunnen bewonderen. Zelfs jacuzzi's staan ter beschikking van de passagiers voor optimaal comfort en ontspanning. Alle kajuiten hebben buitenzicht en zijn voorzien van douche en toilet, een satelliettelevisie, haardroger en een kluis.


Klik op het schip om het in detail te ontdekken, evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST