Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruises in Malta en Sicilië

Onze eerste stop is Aci Trezza, een kleine vissershaven die bekend staat om zijn basaltische rotsen genaamd "Cyclops Rocks". Daarna gaat u naar Aci Castello. Vanaf het panoramische terras kunt u het lavasteenkasteel bewonderen dat zichzelf in zee lijkt te willen gooien [...] 4e dag: Valletta. De prachtige Maltese hoofdstad alleen al rechtvaardigt een reis; neergestreken op een rotspunt, zal u genieten van de verbazingwekkende geometrie van de straten en zijn opmerkelijke religieuze gebouwen. Extra activiteiten: route naar een van de beroemdste vulkanen in Europa, de Etna. Busrit naar de Sapienza-hut (1900 m), beklimming met de kabelbaan en vervolgens met een 4x4-bus naar het gebied genaamd "Ronde van de Filosoof". Vanop de oude en grandioze caldera valle del Bove (3.000 m boven de zeespiegel), zal u genieten van een prachtig panorama van de Middellandse Zee. Wijndegustatie.

Promotie
Cruises

Dolce vita en cruise langs de Italiaanse kust (formule haven/haven)

NAPELS - MILAZZO - MESSINA - VIBO MARINA - SALERNO - NAPELS

Op deze cruise tussen Italië en Sicilië schemert de magie van Kerstmis door tijdens de adventstijd. Napels zal je fascineren met zijn historische monumenten en bijzondere archeologische vindplaatsen, en de Eolische eilanden zullen je een buitengewoon spektakel bieden. Geniet van de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna. Daarna gaan we verder naar Calabrië en de kust van Amalfi. Tot slot biedt het legendarische eiland Capri een prachtig uitzicht over de Baai van Napels. En vergeet niet de aandacht te vestigen op lokale knowhow en Italiaanse kersttradities, met de ontdekking van de beroemde Napolitaanse santons die te zien zijn in kleine winkeltjes en ateliers in de oude wijken van Napels, of in prachtige kerststallen. De 'pastori' zijn handgemaakt en elk stuk is uniek. Hier leeft de geest van Kerstmis het hele jaar door.

Volgende vertrekken: 05/12/2023, 12/12/2023
Ref.NAP_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".