Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises in Malta en Sicilië

Onze eerste stop is Aci Trezza, een kleine vissershaven die bekend staat om zijn basaltische rotsen genaamd "Cyclops Rocks". Daarna gaat u naar Aci Castello. Vanaf het panoramische terras kunt u het lavasteenkasteel bewonderen dat zichzelf in zee lijkt te willen gooien [...] 4e dag: Valletta. De prachtige Maltese hoofdstad alleen al rechtvaardigt een reis; neergestreken op een rotspunt, zal u genieten van de verbazingwekkende geometrie van de straten en zijn opmerkelijke religieuze gebouwen. Extra activiteiten: route naar een van de beroemdste vulkanen in Europa, de Etna. Busrit naar de Sapienza-hut (1900 m), beklimming met de kabelbaan en vervolgens met een 4x4-bus naar het gebied genaamd "Ronde van de Filosoof". Vanop de oude en grandioze caldera valle del Bove (3.000 m boven de zeespiegel), zal u genieten van een prachtig panorama van de Middellandse Zee. Wijndegustatie.

Cruise op de kanalen van Bourgogne en de Saône

Volgende vertrekken: 10/10/2019
PJN

Dijon - PORT-SUR-SAÔNE - RAY-SUR-SAÔNE - GRAY - AUXONNE - LONGECOURT-EN-PLAINE - DIJON

Van Port-sur-Saône tot Dijon zal u varen op het majestueuze kanaal van Bourgogne waar charmante steden u opwachten om u hun verhaal te vertellen en u hun mooiste architectonische juwelen te laten zien. Ga terug in de tijd dankzij onze geleide bezoeken en ontdek Dijon, waar u de charme van de voormalige hoofdstad van de Hertogen van Bourgondië kan proeven. Ga ook op zoek naar de kunst en populaire tradities tussen adel en boerenstand, en dompel uzelf onder in de elegantie van het kasteel van Champlitte of van de regio Haute-Saône, een waar paradijs dankzij zijn vijvers die ons een vleugje frisheid brengen.

7 Dagen
Stad van vertrek
START IN 2019
Vertrek 10/10/2019
Aankomst 16/10/2019
Schip : MS Jeanine Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".