Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Cruises in Malta en Sicilië

Onze eerste stop is Aci Trezza, een kleine vissershaven die bekend staat om zijn basaltische rotsen genaamd "Cyclops Rocks". Daarna gaat u naar Aci Castello. Vanaf het panoramische terras kunt u het lavasteenkasteel bewonderen dat zichzelf in zee lijkt te willen gooien [...] 4e dag: Valletta. De prachtige Maltese hoofdstad alleen al rechtvaardigt een reis; neergestreken op een rotspunt, zal u genieten van de verbazingwekkende geometrie van de straten en zijn opmerkelijke religieuze gebouwen. Extra activiteiten: route naar een van de beroemdste vulkanen in Europa, de Etna. Busrit naar de Sapienza-hut (1900 m), beklimming met de kabelbaan en vervolgens met een 4x4-bus naar het gebied genaamd "Ronde van de Filosoof". Vanop de oude en grandioze caldera valle del Bove (3.000 m boven de zeespiegel), zal u genieten van een prachtig panorama van de Middellandse Zee. Wijndegustatie.

Promotie
Cruises

Napels, de Amalfikust en Sicilië (formule haven/haven)

NAPELS - MILAZZO - MESSINA - VIBO MARINA - SALERNO - NAPELS

Op deze cruise tussen Italië en Sicilië schemert de magie van Kerstmis door tijdens de adventstijd. Napels zal je fascineren met zijn historische monumenten en bijzondere archeologische vindplaatsen, en de Eolische eilanden zullen je een buitengewoon spektakel bieden. Geniet van de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna. Daarna gaan we verder naar Calabrië en de kust van Amalfi. Tot slot biedt het legendarische eiland Capri een prachtig uitzicht over de Baai van Napels. En vergeet niet de aandacht te vestigen op lokale knowhow en Italiaanse kersttradities, met de ontdekking van de beroemde Napolitaanse santons die te zien zijn in kleine winkeltjes en ateliers in de oude wijken van Napels, of in prachtige kerststallen. De 'pastori' zijn handgemaakt en elk stuk is uniek. Hier leeft de geest van Kerstmis het hele jaar door.

Volgende vertrekken: 06/12/2024, 13/12/2024
Ref.NAP_PP
8 Dagen
Vanaf2019
per persoon
2519
zie cruises
Meer weten
Cruises

Mediterrane pracht (formule haven/haven)

DUBROVNIK - BARI - OTRANTE - SIRACUSA - VALLETTA

.

Volgende vertrekken: 26/10/2024
Ref.DLV_PP
7 Dagen
Vanaf1395
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Mediterrane Parels (formule haven/haven)

VALLETTA - POZZALLO - CATANIA - SYRACUSE - VALLETTA

Stap aan boord voor een unieke cruise langs de kust van Sicilië en Malta. U begint deze cruise in Malta. Dit prachtige eiland opent de deuren naar zijn rijk en gevarieerd erfgoed. Laat u verleiden door de prachtige hoofdstad Valetta, de charme van de architecturale meesterwerken en de kleurrijke dorpen. U vervolgt uw reis met een tussenstop aan de fascinerende kust van Sicilië. Ontdek de oude overblijfselen van de barokke dorpen Noto, Ragusa en Modica, evenals locaties die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Een reis door architectonische en culturele pracht in het hart van de Middellandse Zee.

Volgende vertrekken: 01/11/2024, 08/11/2024
Ref.MSM_PP
8 Dagen
Vanaf1815
per persoon
2315
zie cruises
Meer weten