Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Nieuwigheden - Zee en kust cruises


Promotie
Cruises

Cruise langs de Canarische Eilanden, de zachte streling van een eeuwige lente

TENERIFE -  LA PALMA - LA GOMERA - GRAN CANARIA - FUERTEVENITURA - LANZAROTE

Een prachtige reisweg waarbij u 6 eilanden van de archipel kunt ontdekken terwijl u geniet van een bijzonder mild klimaat. U zal op ontdekking gaan naar de sterke contrasten die elk van de eilanden uniek maken. Op Tenerife en Gran Canaria voeren de bloementuinen de reizigers mee naar een frisse en geurige dimensie. La Gomera en La Palma bieden een weelderige vegetatie die doet denken aan een tropisch oerwoud: een echte oase van rust. Tenslotte bezoeken we Lanzarote, met ongeëvenaard steile, imposante grijze kliffen die een indruk geven van duizelingwekkende uitgestrektheid en onbegrensde schoonheid. Op Fuerteventura, het eerste eiland van de archipel dat uit de diepten van de oceaan is verrezen, vormen de grote vlakten een uniek panorama in Europa. Niet te missen: het Park Timanfaya, de "Bergen van Vuur", een indrukwekkende zee van lava die doet denken aan een maanlandschap.

REF. LZT_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 23/11/2024, 07/12/2024
Ref.TLZ_PP
8 Dagen
Vanaf1729
per persoon
2229
zie cruises
Meer weten
Cruises

Dolce vita en cruise langs de Italiaanse kust (formule haven/haven)

NICE - LIVORNO - PORTOFERRAIO - ALGHERO - PORTO CERVO - PORTO SANTO STEFANO - LA SPEZIA - NICE

In het hart van Toscane bloeide het Italiaanse genie van de 12e tot de 16e eeuw. Het stond aan de wieg van de Renaissance. Deze beweging zou uiteindelijk heel Europa overspoelen. Florence, een echte museumstad, en Lucca behouden de charme en authenticiteit van hun paleizen en kerken tussen pleinen en steegjes. Door het Toscaanse platteland vormen olijfbomen, wijngaarden en cipressen een lichtgevend landschap dat u zal bekoren. Op het eiland Elba ontdekt u Portoferraio, een haven met roze kalkstenen huizen. Dan gaan we verder naar de Maddalena-archipel in Sardinië; een vaartocht tussen granieten rotsen en geheime stranden met turquoise water langs de Costa Smeralda, een landschap van baaien afgewisseld met ruige kustlijnen. Tot slot maken we een onvergetelijke tussenstop in Cinque Terre, waar de vissersdorpjes met hun kleurrijke huizen aan de horizon de diepblauwe zee domineren.

Volgende vertrekken: 21/06/2024, 12/07/2024
Ref.NIS_PP
8 Dagen
Vanaf2689
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Cycladen en de Dodekanesos, de geheime eilanden van de Egeïsche Zee (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - KOS - RODOS - SANTORINI - PAROS - ATHENE

Op weg naar de Griekse eilanden. Herleef een heel tijdperk van de oudheid terwijl je Athene en de Akropolis ontdekt. Je gaat naar Syros,
het burgerlijke eiland van de Cycladen, met zijn vele contrasten. Halte in Rhodos, de oude en middeleeuwse stad, daarna in Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpen. Tot slot een tussenstop in Milos, met zijn unieke vulkaanlandschappen en spectaculaire stranden. Hoogtepunt van de cruise: Amorgos en zijn ruige kustlijn die overgaat in smaragdgroen water; het decor van de film van Luc Besson: 'The Big Blue'.

Volgende vertrekken: 24/04/2024, 15/05/2024
Ref.ANA_PP
8 Dagen
Vanaf2049
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 07/06/2024, 26/07/2024
Ref.NAO_PP
8 Dagen
Vanaf2158
per persoon
2599
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Athene tot Dubrovnik Het Kanaal van Korinthe, de Meteoren en de Baai van Kotor (formule haven/haven)

ATHENE - KORINTHE - ITEA - PATRAS - IGOUMENITSA - KOTOR - DUBROVNIK

Vanuit Athene vertrekt u op een cruise die u langs de mooiste plekjes van Griekenland brengt. Na het adembenemende spektakel van de overtocht door het Kanaal van Korinthe zult u gefascineerd zijn door de rijke overblijfselen van Delphi en Olympia, de antieke plaats van de spelen met dezelfde naam. Vervolgens bezoekt u de grandioze site van Meteora en zijn kloosters gebouwd op de top van rotspunten. Tenslotte zetten we koers naar Montenegro en de monding van Kotor, één van de mooiste baaien ter wereld, alvorens naar uw laatste haven, Dubrovnik, te varen.

Volgende vertrekken: 26/06/2024
Ref.PID_PP
9 Dagen
Vanaf2375
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Málaga naar Barcelona In de sporen van de grote Spaanse schilders Gaudí, Dalí en Picasso (formule haven/haven)

MALAGA - CARTAGENA - TARRAGONE - PALAMOS - ROSES - BARCELONA

Spanje, bakermat van tal van grote artiesten die tot het kruim van de internationale schilderkunst behoren. Gaudí, Dalí en Picasso; telkens voorbeelden van genieën die een ergoed van onschatbare waarde hebben achtergelaten.

Van het prachtige en zonovergoten Andalusische Málaga tot Barcelona, de uitbundige Catalaanse hoofdstad : ontdek de historische en culturele pracht van Spanje.

Volgende vertrekken: 27/04/2024, 29/03/2025
Ref.MGB_PP
8 Dagen
Vanaf1736
per persoon
2479
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Napels, de Amalfikust en Sicilië (formule haven/haven)

NAPELS - MILAZZO - MESSINA - VIBO MARINA - SALERNO - NAPELS

Op deze cruise tussen Italië en Sicilië schemert de magie van Kerstmis door tijdens de adventstijd. Napels zal je fascineren met zijn historische monumenten en bijzondere archeologische vindplaatsen, en de Eolische eilanden zullen je een buitengewoon spektakel bieden. Geniet van de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna. Daarna gaan we verder naar Calabrië en de kust van Amalfi. Tot slot biedt het legendarische eiland Capri een prachtig uitzicht over de Baai van Napels. En vergeet niet de aandacht te vestigen op lokale knowhow en Italiaanse kersttradities, met de ontdekking van de beroemde Napolitaanse santons die te zien zijn in kleine winkeltjes en ateliers in de oude wijken van Napels, of in prachtige kerststallen. De 'pastori' zijn handgemaakt en elk stuk is uniek. Hier leeft de geest van Kerstmis het hele jaar door.

Volgende vertrekken: 06/12/2024, 13/12/2024
Ref.NAP_PP
8 Dagen
Vanaf2019
per persoon
2519
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Balearen, mediterrane zon en droomtussenstoppen De verbazingwekkende Balearen en Barcelona, de fascinerende Catalaanse hoofdstad (formule haven/haven)

BARCELONA - IBIZA - PALMA DE MALLORCA - PORT MAHON - NICE

De zonovergoten Balearen in de Middellandse Zee hebben hun charme en authenticiteit weten te bewaren. Hier vindt u gotische kerken, vissersdorpjes en een weelderige natuur. Barcelona is gekend voor de Sagrada Família en Gaudí en het is een van de meest trendy hoofdsteden van Europa. De charme en de rust van de historische wijk, de avant-garde van de modernste wijken en de stedelijke drukte bestaan naast elkaar in een vrolijke en wanordelijke harmonie.

Volgende vertrekken: 04/05/2024, 05/04/2025
Ref.BCN_PP
7 Dagen
Vanaf2185
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

In de voetsporen van de Olympische Goden van Athene, een antieke stad in Cyprus, het eiland van Aphrodite, de Cycladen en de Dodekanesos (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - SANTORINI - KOS - RHODOS - LIMASOL - LARNACA

Keer terug in de Griekse oudheid en ontdek Athene en zijn Akropolis. Treed in de voetsporen van Apollo richting Kaap Soenion, 'de Heilige kaap' van Homerus, met de overblijfselen van zijn tempel ter ere van Poseidon. Het door de wind gevormde eiland Delos, Mykonos met zijn charmante dorpjes en prachtige stranden, plus het eiland Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpjes. Ten slotte tussenstop in het antieke en middeleeuwse Rhodos en vervolgens Cyprus en de mysterieuze archeologische sites van Paphos.

Ref.ATK_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten