Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Riviercruise rond Bordeaux, op de Garonne en de Gironde

Bordeaux weet hoe het moet. Met een constante lust voor het oog en de smaakpapillen, staat het gebied garant voor een onvergetelijk verblijf bij het proeven van heerlijke AOC wijnen en historische wandelingen in het hart van beroemde middeleeuwse steden. CroisiEurope is de eerste cruisemaatschappij die zich in 2012 ook in de monding van de Gironde vestigde en u vandaag het zuidwesten op een zilveren dienblaadje aanbiedt!


Bordeaux, Pauillac, Blaye, Saint-Emilion, Cadillac ... alle facetten van de beroemde Bordeaux wijnstreek zullen u worden voorgesteld tijdens deze sympathieke cruise aan boord van de MS Cyrano de Bergerac (schip categorie '5 ankers'). Enkele bedwelmende cijfers: 120 000 ha terrein / 60 appellations AOC / 8000 wijnbouwers trots op hun regio die enkel nog wachten op u ... De degustaties zullen u heerlijke momenten laten beleven! Een breed scala aan landschappen, de ene nog subliemer dan de andere - kastelen met wijngaarden, duinen en kustmoerassen - en aroma's - grands crus wijnen en kazen AOP - gaan hier op een aangename manier hand in hand temidden van oude geklasseerde stenen.

Dit alles garandeert u vier dagen lang plezier met ons.

Cruises

Nieuwjaar in de Aquitaine, langs de Gironde en de Garonne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - BLAYE - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion - BORDEAUX

Scheep in voor een onvergetelijke cruise in het hart van Bordeaux en haar regio. U zal het nieuwe jaar kunnen vieren tijdens een unieke avond in Bordeaux! Ontdek de citadel van Blaye die majestueus de monding domineert, maar ook het circuit van de Grands Crus van de Medoc evenals de route naar de Corniche.

Volgende vertrekken: 28/12/2023
REF.BOR_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Kerst in de Gironde en de Garonne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - De Médoc - BLAYE - BORDEAUX - LIBOURNE(4) - Saint-Emilion - BORDEAUX

Liefhebbers van authenticiteit en oenologie beginnen aan een magische cruise door de Gironde. U zal tijdens deze hele reis Kerstmis kunnen vieren waarbij u de meest waardevolle juwelen van de regio zal ontdekken. Bordeaux, gehuld in haar feestkledij, zal u verwelkomen voor een onvergetelijke mis na één van de meest verfijnde eindejaarsdiners. Uw verblijf zal ook de gelegenheid zijn om het circuit van de Grands Crus van de Médoc evenals Blaye en de 'Route de la Corniche'  te ontdekken.

Volgende vertrekken: 23/12/2023
REF.BON_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Gironde

BORDEAUX - BLAYE of BOURG - CUSSAC-FORT-MEDOC - BORDEAUX

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn tussen Straatsburg en Breisach Am Rhein. Ontdek of herontdek de Franse successen en de internationale hits uit de jaren 90. Dance, techno, rock, grunge, rap, maar ook de hits van de onvergetelijke boybands bepalen het ritme van de avond. Sfeer gegarandeerd!

Volgende vertrekken: 25/11/2023
REF.THX_A90
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Gironde

BORDEAUX - BLAYE of BOURG - CUSSAC-FORT-MEDOC - BORDEAUX

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn tussen Straatsburg en Breisach Am Rhein. Capri c'est fini, Alexandrie, Mirza, Retiens la nuit, Les Champs-Elysées, Le temps des copains, Tombe la neige, Gigi l'Amoroso… Hits die we allemaal kennen en uit volle borst kunnen meezingen. Wat dacht u ervan om al die overbekende hits samen met ons al varend mee te zingen!

Volgende vertrekken: 18/11/2023
REF.THX_TUB
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Gironde

BORDEAUX - BLAYE of BOURG - CUSSAC-FORT-MEDOC - BORDEAUX

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn tussen Straatsburg en Breisach Am Rhein. Ex-fan van de sixties... Maak opnieuw kennis met Elvis, de Beatles, de Rolling Stones, Johnny Hallyday, Sylvie en Sheila, Dick Rivers en Eddy Mitchell, waan jezelf opnieuw hippie, Peace & Love... Varen op de sixties, dat staat altijd synoniem met een flinke dosis plezier.

REF.THX_A60
2 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".