Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Ontdek Zuidoost-Azië per cruise


Dorst naar avontuur? Kom met ons mee voor de ontdekking van nieuwe culturen, proef nieuwe smaken en ervaar buitengewone menselijke ontmoetingen!

De rivieren van Azië


Vind hier al onze routes in Zuidoost-Azië geklasseerd per rivier.

De landen van Azië


Vind hier al onze routes in Zuidoost-Azië geklasseerd per land.

Zuidoost-Azië per cruise

Voor zij die op zoek zijn naar een totaal andere omgeving en een prachtige reis voor hart en ogen, is Zuidoost-Azië een must-see bestemming en vooral diep onnavolgbaar. Zijn voorouderlijke decors en seculiere cultuur zullen zich aan u openbaren tijdens een riviercruise op het water van de rivier de Mekong. CroisiEurope biedt u aan te vertrekken op een cruise om het uiteinde van de wereld te ontdekken, tussen Cambodja en Vietnam voor de reis van uw leven.


Indien het de kronkelende loop van de Mekong rivier is die u wenst te volgen, scheep dan in aan boord van de Indochina II voor een reis langsheen meren, jungles en verborgen tempels. Geniet van de eenvoudige vriendelijkheid van de lokale bevolking en de onweerstaanbare schoonheid van het schilderachtige landschap tijdens deze riviercruise tussen Cambodja en Vietnam. Zonder twijfel zal u tevens verbluft staan ​​als u de Tempels van Angkor Wat zal bezoeken.