Ontdek Zuidoost-Azië per cruise

Dorst naar avontuur? Kom met ons mee voor de ontdekking van nieuwe culturen, proef nieuwe smaken en ervaar buitengewone menselijke ontmoetingen!

De rivieren van Azië

Vind hier al onze routes in Zuidoost-Azië geklasseerd per rivier.

De landen van Azië

Vind hier al onze routes in Zuidoost-Azië geklasseerd per land.

Zuidoost-Azië per cruise

Voor zij die op zoek zijn naar een totaal andere omgeving en een prachtige reis voor hart en ogen, is Zuidoost-Azië een must-see bestemming en vooral diep onnavolgbaar. Zijn voorouderlijke decors en seculiere cultuur zullen zich aan u openbaren tijdens een riviercruise op het water van de rivier de Yangtze, de Irrawaddy en de Mekong. CroisiEurope biedt u aan te vertrekken op een cruise om het uiteinde van de wereld te ontdekken, China, Myanmar of tussen Cambodja en Vietnam voor de reis van uw leven. Langs mythische rivieren die het leven vorm geven en mensen al sinds duizenden jaren fascineren, de tijd nemen om u over te geven aan dit oude land en het in detail te ontdekken. In Myanmar de vlakte van Bagan en de 2000 tempels uitgestrekt naar de hemel overschouwen en niets van deze plaats uit het oog verliezen, aangezien deze waarschijnlijk een van de mooiste plekken ter wereld is. Al varende op de Irrawaddy, dit mysterieuze land ontdekken dat Myanmar nog steeds is en dat slechts enkele jaren open staat voor het publiek. Overzie de woeste gronden en het ongerepte landschap van China langsheen de Yangtze-rivier. De op twee na grootste rivier ter wereld neemt u mee naar waar nog maar weinig bezoekers zullen zijn geweest, tussen de voorouderlijke dorpen en eeuwenoude plaaten. Ontdek vervolgens het moderne van de immense en buitengewone Chinese steden zoals Shanghai, de Parel van het Oosten. Als een echte duik in het verleden opent China zich voor u, als nooit tevoren. Ten slotte, indien het de kronkelende loop van de Mekong rivier is die u wenst te volgen, scheep dan in aan boord van de Indochina II voor een reis langsheen meren, jungles en verborgen tempels. Geniet van de eenvoudige vriendelijkheid van de lokale bevolking en de onweerstaanbare schoonheid van het schilderachtige landschap tijdens deze riviercruise tussen Cambodja en Vietnam. Zonder twijfel zal u tevens verbluft staan ​​als u de Tempels van Angkor Wat zal bezoeken.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST