Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Riviercruise op de romantische Rijn

Maak een riviercruise op de Rijn in het hart van het romantische Rijndal, van of naar Straatsburg, Basel of Amsterdam. Het romantische Rijndal biedt een magisch landschap, afgewisseld door vele kastelen, gekenmerkt door wijngaarden en vele pittoreske dorpjes langs het water.


Een cruise in het romantische Rijndal is ideaal voor het verkennen van steden en fantastische locaties in het zuiden van Duitsland, zoals Rudesheim, Keulen, Koblenz of Mainz. Doordrenkt van geschiedenis is de Rijn een rivier die fascineert door zijn vele legendes, waaronder die van de Lorelei en haar Rots.


Of het nu gaat om de schoonheid en de kracht van de Rheinfall, het Europese Straatsburg, het dynamische Keulen of het kosmopolitische Amsterdam, uw CroisiEurope cruise zal u Europa laten ontdekken via deze mythische rivier, aan boord van een schip met uitzonderlijk comfort in een warme en aangename sfeer, met een restaurant dat uw smaakpapillen zal laten genieten.


Wacht niet langer, boek vandaag nog uw CroisiEurope-cruise!

Cruises

Spektakelweekend op de Rijn Burlesque stripteaseshow

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN - STRAATSBURG

Ontdek een weekend lang de kunst van het burlesque strippen. Duik in de wereld van strass, veren, glitter, humor en glamour dankzij onze getalenteerde artiesten. Geniet van dit onvergetelijke schouwspel aan boord van onze schepen.

Ref.CHM_ORI
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Rijn: Jean-Claude Bader en zijn Tennessee-groep spelen Johnny Hallyday

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. Een 60-jaar lange carrière, ruim 1000 opgenomen nummers, meer dan 180 tournees, 50 studioalbums en tientallen awards... JOHNNY HALLYDAY is de absolute keizer van de Franse muziek, de enige echte rocker van zijn generatie, 'made in France'. Van de jaren 60 tot vandaag heeft de 'taulier' een indrukwekkend oeuvre en onvergetelijke hits achtergelaten. Jean-Claude Bader en zijn groep wekken de legende Johnny Hallyday gedurende één avond opnieuw tot leven in de vorm van zijn grootste successen.

Volgende vertrekken: 09/11/2024
Ref.CHM_BAD
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Rijn

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN of RHINAU - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. Denkt u met heimwee terug aan de jaren 80? Keer terug in de tijd en dans op uw favoriete nummers! Boney M, Depeche Mode, Daniel Balavoine, les Rita Mitsouko… Wie herinnert hen zich niet... Dus trek uw hipste outfit aan voor een onvergetelijk weekend!

Volgende vertrekken: 30/03/2024, 02/11/2024
Ref.THE_A80
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Rijn

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN of RHINAU - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. Ontdek of herontdek de Franse successen en de internationale hits uit de jaren 90. Dance, techno, rock, grunge, rap, maar ook de hits van de onvergetelijke boybands bepalen het ritme van de avond. Sfeer gegarandeerd!

Volgende vertrekken: 09/11/2024, 30/11/2024
Ref.THE_A90
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Spektakelweekend op de Rijn: Royal Cabaret

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN of RHINAU - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. 'Royal Cabaret' bezorgt u de origineelste cocktail die u zich kunt voorstellen. Een knallende mix van dans, muziek en magie, overgoten met een flinke dosis humor. 'Royal Cabaret', een uiterst diverse voorstelling boordevol plezier!

Volgende vertrekken: 23/11/2024
Ref.SHO_ROY
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Spektakelweekend op de Rijn: Sunshine Palace

STRAATSBURG - BREISACH AM RHEIN of RHINAU - STRAATSBURG

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn. Ontdek de betoverende magie van de prestigieuze revue 'Sunshine Palace'. Een show boordevol dans en zang in een bruisende sfeer. Een cocktail van pluimen en glitter & glamour. Geniet zonder limiet.

Volgende vertrekken: 09/11/2024
Ref.SHO_SUN
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Rijn

MULHOUSE - BREISACH AM RHEIN - MULHOUSE

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn tussen Straatsburg en Breisach Am Rhein. Denkt u met heimwee terug aan de jaren 80? Keer terug in de tijd en dans op uw favoriete nummers! Boney M, Depeche Mode, Daniel Balavoine, les Rita Mitsouko… Wie herinnert hen zich niet... Dus trek uw hipste outfit aan voor een onvergetelijk weekend!

Volgende vertrekken: 02/11/2024, 23/11/2024
Ref.TMH_A80
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

2 RIVIEREN: de valleien van de Moezel en de Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MAINZ - RÜDESHEIM - BOPPARD - KOBLENZ - ALKEN - COCHEM

Ontdek de magie van het romantische Rijndal en de Moezel van Straatsburg tot Cochem. Een uitzonderlijke cruise waarbij de rivieren meanderen tussen steile rotsen en kastelen die de heuvels van wijngaarden domineren die getuige zijn van een turbulente geschiedenis. Ontdek authentieke steden en dorpen met verborgen geheimen. Tussen leisteendaken en middeleeuwse vakwerkhuizen kunt u Alken en zijn kasteel Thurant bewonderen of een wandeling maken in Boppard langs één van de mooiste oevers van Duitsland.

Volgende vertrekken: 01/05/2024, 26/05/2024
Ref.SCM_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De Rijn in vlammen (formule haven/haven)

STRAATSBURG - RUDESHEIM - KOBLENZ - RUDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG

Koblenz in vuur en vlam: een regen van vonken hult heuvels en kastelen in een magisch licht tijdens de spectaculaire "Rijn in vlammen". Scheep in voor een onvergetelijke en kleurrijke cruise door het romantische Rijndal, via de wijngaarden en tavernes van Rüdesheim evenals de prachtige stad Heidelberg.

Volgende vertrekken: 04/07/2024
Ref.RFL_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De hoogtepunten van de Duitse romantiek, het betoverende Neckar-dal (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MANNHEIM - HEIDELBERG - EBERBACH - HEILBRONN - LAUFFEN - STUTTGART

De Neckar, één van de meest kronkelende zijrivieren van de Rijn, biedt u idyllische landschappen. De rivier kronkelt tussen beboste hellingen en romantische steden.

REF. SGN_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 18/09/2024, 02/10/2024
Ref.SNG_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".