Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze schepen op de Douro

Op de Douro, waarschijnlijk een van de meest populaire rivieren aangeboden door CroisiEurope, groeit de vloot bijna elk jaar. Zo werd in 2017 de MS Miguel Torga toegevoegd aan de lijst met cruiseschepen aanwezig in Portugal en beschikt het voor de eerste keer over een echt zwembad op het zonnedek. Aan MS Amalia, met haar ruime kajuiten en gemeenschappelijke ruimtes, telt 5 ankers en werd gebouwd in 2018 en ingehuldigd in 2019.


Korter dan de andere schepen van CroisiEurope, werden die van Portugal ontworpen voor navigatie op de Douro, de Gouden Rivier, die vaak smal en kronkelig is, met heel wat sluizen die niet zo ruim maar toch wel spectaculair zijn.


Vertrekkend vanuit Porto, zullen de schepen hieronder je meenemen op een cruise tussen wijngaarden, quintas en valleien verscholen in het hart van de traditionele gronden van het land.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past. Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Fernao de Magalhaes

De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als gezellig. De inrichting is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De pasteltinten herinneren aan de zachtheid van de streek en de groene hellingen. Op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden, biedt een delicate keuken in een geraffineerd kader aan, waar grote ramen u toelaten ten volle te genieten van het panoramisch uitzicht.

Volledig gerenoveerd in 2015, de MS Fernão de Magalhães, is een 4-anker schip, met een lengte van 75 meter en 11,40 meter breed. Het schip biedt plaats aan 138 passagiers in 71 kajuiten op drie dekken. Elk van de kajuiten, met een oppervlakte variërend van 11 m² tot 14 m², heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De meeste kajuiten bevinden zich op het bovendek en hebben grote panoramische ramen. De kajuiten op het tussen- en hoofddek hebben grote ramen. De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als gezellig. De inrichting is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De pasteltinten herinneren aan de zachtheid van de streek en de groene hellingen. Op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden, biedt een delicate keuken in een geraffineerd kader aan, waar grote ramen u toelaten ten volle te genieten van het panoramisch uitzicht. Op het tussendek is de loungebar met een dansvloer. Op het zonnedek bevindt zich het zwembad, waar er een grote schaduwrijke zone en comfortabele ligstoelen ter bechikking zijn van de passagiers om te ontspannen.

Ankers
4
Dekken
3
Kajuiten
71
Passagiers
138
Toon meer

MS Vasco de Gama

Genoemd naar de beroemde Portugese navigator die de route naar India ontdekte, vaart het MS Vasco da Gama op de Douro. U kunt er unieke landschappen bewonderen, gebeeldhouwd door de natuur en gevormd door de mens, langs een betoverende vallei waar de beroemde Porto wijn ontstaan is.

Volledig gerenoveerd in 2014, de MS Vasco da Gama is een schip met 4 ankers met een lengte van 75 meter en een breedte van 11,40 meter. Het schip kan 138 passagiers in 71 kajuiten op drie dekken verwelkomen. Elk van de kajuiten, met een oppervlakte van 11 tot 12,50 m², beschikken over alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De meeste kajuiten bevinden zich op het bovendek en hebben grote panoramische ramen. De kajuiten op het tussen- en hoofddek hebben grote ramen. De inrichting is goed doordacht en de sfeer is zowel elegant als gezellig, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De gele tinten herinneren ons aan de zon die de streek baadt en geven het schip een aangenaam gevoel van helderheid. Gelegen op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan. Op het tussendek is de lounge/bar met een dansvloer. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten. Passagiers kunnen hier genieten van het zwembad en comfortabele ligstoelen, evenals een buitenzwembad en een grote schaduwrijke plek.

Ankers
4
Dekken
3
Kajuiten
71
Passagiers
138
Toon meer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST