Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze schepen op de Douro

Op de Douro, waarschijnlijk een van de meest populaire rivieren aangeboden door CroisiEurope, groeit de vloot bijna elk jaar. Zo werd in 2017 de MS Miguel Torga toegevoegd aan de lijst met cruiseschepen aanwezig in Portugal en beschikt het voor de eerste keer over een echt zwembad op het zonnedek. Aan MS Amalia, met haar ruime kajuiten en gemeenschappelijke ruimtes, telt 5 ankers en werd gebouwd in 2018 en ingehuldigd in 2019.


Korter dan de andere schepen van CroisiEurope, werden die van Portugal ontworpen voor navigatie op de Douro, de Gouden Rivier, die vaak smal en kronkelig is, met heel wat sluizen die niet zo ruim maar toch wel spectaculair zijn.


Vertrekkend vanuit Porto, zullen de schepen hieronder je meenemen op een cruise tussen wijngaarden, quintas en valleien verscholen in het hart van de traditionele gronden van het land.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past. Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Infante don Henrique

Kom aan boord van de MS Infante Don Henrique, waarvan het interieur gerenoveerd werd in 2014, en gekleed is in fuchsia en pruim kleuren.

De meeste kajuiten bevinden zich op het bovendek. Ze hebben grote panoramische ramen. Op het tussen- en hoofddek beschikken de kajuiten over grote ramen. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant waar alle maaltijden tijdens de cruise geserveerd worden. De salon / bar bevindt zich aan de voorkant van het tussendek en zal de passagiers verwelkomen voor
geanimeerde avonden, aperitiefspelletjes... Het zonnedek is uitgerust met een zwembad en ligstoelen, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het panoramisch uitzicht op het landschap.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

71

Passagiers

138

Toon meer

MS Fernao de Magalhaes

De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als gezellig. De inrichting is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De pasteltinten herinneren aan de zachtheid van de streek en de groene hellingen. Op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden, biedt een delicate keuken in een geraffineerd kader aan, waar grote ramen u toelaten ten volle te genieten van het panoramisch uitzicht.

Volledig gerenoveerd in 2015, de MS Fernão de Magalhães, is een 4-anker schip, met een lengte van 75 meter en 11,40 meter breed. Het schip biedt plaats aan 138 passagiers in 71 kajuiten op drie dekken. Elk van de kajuiten, met een oppervlakte variërend van 11 m² tot 14 m², heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De meeste kajuiten bevinden zich op het bovendek en hebben grote panoramische ramen. De kajuiten op het tussen- en hoofddek hebben grote ramen. De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als gezellig. De inrichting is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De pasteltinten herinneren aan de zachtheid van de streek en de groene hellingen. Op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden geserveerd worden, biedt een delicate keuken in een geraffineerd kader aan, waar grote ramen u toelaten ten volle te genieten van het panoramisch uitzicht. Op het tussendek is de loungebar met een dansvloer. Op het zonnedek bevindt zich het zwembad, waar er een grote schaduwrijke zone en comfortabele ligstoelen ter bechikking zijn van de passagiers om te ontspannen.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

71

Passagiers

138

Toon meer

MS Vasco de Gama

Genoemd naar de beroemde Portugese navigator die de route naar India ontdekte, vaart het MS Vasco da Gama op de Douro. U kunt er unieke landschappen bewonderen, gebeeldhouwd door de natuur en gevormd door de mens, langs een betoverende vallei waar de beroemde Porto wijn ontstaan is.

Volledig gerenoveerd in 2014, de MS Vasco da Gama is een schip met 4 ankers met een lengte van 75 meter en een breedte van 11,40 meter. Het schip kan 138 passagiers in 71 kajuiten op drie dekken verwelkomen. Elk van de kajuiten, met een oppervlakte van 11 tot 12,50 m², beschikken over alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De meeste kajuiten bevinden zich op het bovendek en hebben grote panoramische ramen. De kajuiten op het tussen- en hoofddek hebben grote ramen. De inrichting is goed doordacht en de sfeer is zowel elegant als gezellig, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. De gele tinten herinneren ons aan de zon die de streek baadt en geven het schip een aangenaam gevoel van helderheid. Gelegen op het hoofddek, het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan. Op het tussendek is de lounge/bar met een dansvloer. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten. Passagiers kunnen hier genieten van het zwembad en comfortabele ligstoelen, evenals een buitenzwembad en een grote schaduwrijke plek.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

71

Passagiers

138

Toon meer

MS Amalia Rodrigues

De aankleding van de boot is een eerbetoon aan AMÁLIA RODRIGUES, de koningin van de Fado, gerenommeerd actrice en Portugees ambassadrice. De terracotta-kleur is warm en zonnig tegelijk en staat symbool voor de straatjes van Lissabon en voor de accessoires van de Fado-zangeressen. Het bleke hout en rotanhout verwijzen naar de gitaren en hullen de boot in een warme Zuiderse sfeer.

Deze boot, met haar ruime kajuiten en gemeenschappelijke ruimtes, telt 5 ankers en werd gebouwd in 2018 en ingehuldigd in 2019. Dankzij de grote raampartijen op het boven- en tussendek geniet u optimaal van het landschap tijdens de vaartocht. Op beide dekken bevinden zich in totaal 4 suites, waarvan 2 op het bovendek liggen en over een privéterras en ligstoelen beschikken. Het restaurant bevindt zich op het hoofddek. Hier worden alle maaltijden van de cruise geserveerd. De salon-bar ligt vooraan het tussendek en dient als ontvangstruimte voor de passagiers tijdens de animatieavonden en aperitiefspelletjes. Op het gezellige terras vooraan kunt u genieten van een glas in de openlucht terwijl u van het landschap geniet. Op het zonnedek met zwembad en ligstoelen kunnen alle passagiers heerlijk ontspannen.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

66

Passagiers

132

Toon meer

MS Gil Eanes

Dit uiterst moderne schip uit bouwjaar en inhuldigingsjaar 2015 is uitgerust met grote privéruimtes en gemeenschappelijke delen en beschikt over grote panoramische raampartijen. De elegante toetsen in taupe, brons en wit contrasteren mooi met het azulejos-achtige turquoise.

De kajuiten op het boven- en tussendek beschikken over grote raampartijen met Franse balkons. Op beide dekken bevinden zich in totaal 4 suites, waarvan 2 op het bovendek liggen en over ligstoelen beschikken. De grote ramen op het hoofddek laten u vanuit uw comfortabele kajuit genieten van het landschap. Het restaurant bevindt zich op het hoofddek. Hier worden alle maaltijden van de cruise geserveerd. De salon-bar ligt vooraan het tussendek en dient als ontvangstruimte voor de passagiers tijdens de animatieavonden en aperitiefspelletjes. Aan de voorzijde loopt deze trouwens over in een terras. Het zonnedek met zwembad en daarrond ligstoelen is de ideale plek om te ontspannen. Dit uiterst moderne schip uit bouwjaar en inhuldigingsjaar 2015 is uitgerust met grote privéruimtes en gemeenschappelijke delen en beschikt over grote panoramische raampartijen. De elegante toetsen in taupe, brons en wit contrasteren mooi met het azulejos-achtige turquoise.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

66

Passagiers

132

Toon meer

MS Miguel Torga

Dit schip, gebouwd en ingehuldigd in 2017, eert de wijnen en architectuur van Porto. De bordeauxrode kleur, het blonde hout en de zwarte stalen banden doen ons denken aan de Porto wijn en zijn vaten. De vastgenagelde staalconstructies en de foto’s bij de receptie doen verwijzen naar de architectuur van de Eiffelbrug, die het stadscentrum zijn bijzondere karakter geeft.

De grote ramen geven u de mogelijkheid om het landschap te bekijken vanuit het restaurant of vanuit uw kajuit. Het restaurant bevindt zich aan de voorkant van het hoofddek en de salon / bar aan de voorkant van het tussendek. De kajuiten zijn verdeeld over de 3 dekken. Op het tussen- en bovendek hebben de kajuiten een Frans balkon. Een zwembad siert het zonnedek met ligstoelen.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

66

Passagiers

132

Toon meer