Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze schepen op de Douro

Op de Douro, waarschijnlijk een van de meest populaire rivieren aangeboden door CroisiEurope, groeit de vloot bijna elk jaar. Zo werd in 2017 de MS Miguel Torga toegevoegd aan de lijst met cruiseschepen aanwezig in Portugal en beschikt het voor de eerste keer over een echt zwembad op het zonnedek.


Korter dan de andere schepen van CroisiEurope, werden die van Portugal ontworpen voor navigatie op de Douro, de Gouden Rivier, die vaak smal en kronkelig is, met heel wat sluizen die niet zo ruim maar toch wel spectaculair zijn.


Vertrekkend vanuit Porto, zullen de schepen hieronder je meenemen op een cruise tussen wijngaarden, quintas en valleien verscholen in het hart van de traditionele gronden van het land.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past. Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST