Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze schepen op de Elbe

Vertrek voor een cruise op de Elbe, een unieke mix van natuur en cultuur, en verken een deel van Noord-Duitsland, inclusief de hoofdstad Berlijn. Deze stad die zowel intens cultureel als intellectueel bruist, zal de geschiedenisliefhebbers zeker aantrekken die gevoelig zijn voor de geopolitieke ontwikkelingen van de twintigste eeuw.


De Elbe Princess en Elbe Princess II - vanaf 2018 - brengen u tussen Havel en Elbe op ontdekking naar de Hanzesteden Magdeburg, Lüneburg en Hamburg; of voor een exclusieve route naar de Tsjechische Republiek en zijn fantastische hoofdstad: Praag.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze unieke en ultramoderne schepen en vind het schip dat het beste bij u past. Met hun moderne schepraderen hebben de Elbe Princess en de Elbe Princess II CroisiEurope toegelaten zich te vestigen als pionier op de beroemde Duitse rivier.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligstoelen om de landschappen die tijdens de cruise passeren comfortabel te kunnen waarderen. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om het schip te vinden dat best bij u past en de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST