Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze schepen op de Elbe

Vertrek voor een cruise op de Elbe, een unieke mix van natuur en cultuur, en verken een deel van Noord-Duitsland, inclusief de hoofdstad Berlijn. Deze stad die zowel intens cultureel als intellectueel bruist, zal de geschiedenisliefhebbers zeker aantrekken die gevoelig zijn voor de geopolitieke ontwikkelingen van de twintigste eeuw.


De Elbe Princess en Elbe Princess II - vanaf 2018 - brengen u tussen Havel en Elbe op ontdekking naar de Hanzesteden Magdeburg, Lüneburg en Hamburg; of voor een exclusieve route naar de Tsjechische Republiek en zijn fantastische hoofdstad: Praag.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze unieke en ultramoderne schepen en vind het schip dat het beste bij u past. Met hun moderne schepraderen hebben de Elbe Princess en de Elbe Princess II CroisiEurope toegelaten zich te vestigen als pionier op de beroemde Duitse rivier.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligstoelen om de landschappen die tijdens de cruise passeren comfortabel te kunnen waarderen. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om het schip te vinden dat best bij u past en de cruises die het aanbiedt.

MS Elbe Princesse II

Dit zusterschip van de MS Elbe Princesse bevaart de wilde Elbe-rivier. Het is de derde raderstoomboot van de compagnie en de tweede die de reisweg tussen Berlijn en Praag aandoet. Ze werd ingehuldigd in 2018. Natuurlijke kleuren als kaki, smaragd- en anijskleur sieren het schip en verwijzen zo niet alleen naar het militaire verleden van de Duitse hoofdstad, maar ook naar de natuur aan de oevers van de rivier. De fluwelen meubels met bronzen toetsen bezorgen het interieur een intieme en stijlvolle sfeer.

De kajuiten op het hoofddek beschikken over grote vensters, de kajuiten op het bovendek hebben dan weer grote raampartijen met Franse balkons. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant, waar alle maaltijden van de cruise worden geserveerd. Het is rechtstreeks toegankelijk via de salon / bar en beschikt over grote panoramische raampartijen die u constant laten genieten van de voorbijglijdende landschappen. Achteraan de boot bevindt zich op het bovendek de salon / bar. Hier vinden de aperitiefspelen, dansavonden, en andere animatieavonden plaats. Achteraan de boot hebt u vanuit het salon rechtstreeks toegang tot het terras, waar u tijdens de vaartocht kunt genieten van alle diensten van de salon / bar. Het zonnedek met ligstoelen is de ideale plek om te ontspannen terwijl u geniet van een schitterend uitzicht op de omliggende natuur.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

42

Passagiers

81

Toon meer

MS Elbe Princesse

De inrichting van de boot verwijst naar de steden die ze aandoet, met een Scandinavisch en hedendaags interieur met bleek hout en een puur ontwerp geïnspireerd op de Noord-Europese hoofdstedelijke architectuur. Het fluweel en imitatiebont, in combinatie met de fuchsia- en blauwgroene kleuren, bezorgen het interieur een elegante en gezellige sfeer.

De kajuiten op het hoofddek beschikken over grote vensters, de kajuiten op het bovendek hebben dan weer grote raampartijen met Franse balkons. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant, waar alle maaltijden van de cruise worden geserveerd. Het is rechtstreeks toegankelijk via de salon-bar en beschikt over grote panoramische raampartijen die u constant laten genieten van de voorbijglijdende landschappen. Achteraan de boot bevindt zich op het bovendek de salon-bar. Hier vinden de aperitiefspelen, dansavonden, en andere animatieavonden plaats. Achteraan de boot hebt u vanuit het salon rechtstreeks toegang tot het terras, waar u tijdens de vaartocht kunt genieten van alle diensten van de salon-bar. Het zonnedek met (lig)stoelen is de ideale plek om te ontspannen terwijl u geniet van een schitterend uitzicht op de omliggende natuur.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

39

Passagiers

77

Toon meer