Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Ons schip op de Guadalquivir en de Guadiana

De MS La Belle de Cadix vaart over de Guadiana, de Guadalquivir en langs de Atlantische kust. Het vervoert sinds 2005 passagiers tussen Sevilla en Cadiz voor een cruise in het hart van Andalusië en de Portugese kust. De Belle de Cadix is ook een van de weinige schepen in de CroisiEurope-vloot die zowel op de rivier als op de zee kan varen, aangezien een deel van de reis van Sevilla naar Cadiz plaatsvindt op de Middellandse Zee.


La Belle de Cadix biedt u de kans om de landschappen van Spanje en het erfgoed en de culturele hoogtepunten van het land te ontdekken, een echte duik in een geschiedenisboek.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van dit schip. Het werd met zorg en smaak ontworpen en heeft een uniek, chique en comfortabel interieur met decoratieve elementen die zijn ontleend aan couleur locale. De Belle de Cadix heeft drie dekken evenals een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijkomt. De kajuiten zijn allemaal uitgerust met douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op het schip om het in detail te ontdekken evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".