Bent u in United States? Bezoek onze website.

Ons schip op de Loire

De eerste cruises op de Loire aan boord van de CroisiEurope-vloot werden gelanceerd in 2015 aan boord van de MS Loire Princesse, een raderboot uniek in de wereld, in de voorhoede van de technologie. Hiermee kan u deze wilde rivier afvaren vooraleer het schip te verlaten om de beroemde kastelen van de Loire te bezoeken die een belangrijk deel van het Franse cultureel erfgoed werden.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van dit schip.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. De MS Loire Princesse heeft verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten daarentegen zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op het schip om het in detail te ontdekken evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST