Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Onze schepen op de Rhône en de Saône

Ontdek de schepen van de vloot van CroisiEurope die de Rhône en Saone doorkruist.

Volgens de route van de cruise, houden de schepen van CroisiEurope halt in Lyon, Avignon, Martigues, Port-Saint-Louis, Tain l'Hermitage, Viviers en Arles.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale. Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Mistral

Het is de naam van een machtige wind en die van een beroemde schrijver, maar ook die van deze mooie 4 ankerboot die vaart op de Rhône en Saône, elegante rivieren met duizend rijkdommen.

De MS Mistral is een boot met 4 ankers op menselijke schaal, meet 110 m lang en 11,40 m breed. Het biedt plaats aan 158 passagiers, in 78 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elk van hen (individueel, dubbel of driedubbel - waaraan een suite moet worden toegevoegd) heeft alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden van uw verblijf. De marineblauwe en gouden tinten zijn een eerbetoon aan de wereld van de navigatie. Gelegen op het bovendek is het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de reis, deze biedt een delicate keuken in een verfijnde setting, waar grote ramen u ten volle laten genieten van het panorama. Op hetzelfde dek bevindt zich ook de spectaculaire salon / bar met dansvloer, terwijl je op het zonnedek de ideale plek bent om ontspan en de landschappen te bewonderen, waar de de passagiers comfortabele ligstoelen hebben, evenals een grote schaduwrijke plek.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

78

Passagiers

157

Toon meer

MS Rhône Princess

De MS Rhône Princess vaart op de rivieren Rhône en Saône, van Bourgondië tot de Provence, tussen natuurpracht, culturele rijkdommen en gastronomische lekkernijen, en vaart doorheen prachtige landschappen, behoord deze boot tot één van de mooiste en best bewaarde in Frankrijk.

De MS Rhone Princess is een 4 anker schip met een menselijke dimensie van 110 meter lang en 11,40 meter breed. Het biedt plaats aan voor 138 passagiers, in 69 kajuiten over twee dekken. Elke van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De vele oranje en chocolade tinten van de decoratie, evenals het prachtige houtwerk en gouden plafonds, bieden een authentieke, warme en gastvrije sfeer aan. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt verfijnde keuken aan in een geraffineerde omgeving, waar u door de grote ramen volop van het panoramisch uitzicht kunt genieten. Op hetzelfde dek is ook de salon / bar met een dansvloer aanwezig. Het zonnedek is de ideale plek om te ontspannen en het landschap te bewonderen. Hier kunnen passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

69

Passagiers

138

Toon meer

MS Camargue

Het schip met zeer lichtrijk en ruim interieur telt 5 ankers en werd ingehuldigd in 2015. De rustgevende, zachte roze en oranje tinten doen denken aan de ondergaande zon en geven het interieur een rustgevend karakter. Het natuurlijke en elegante decor verwijst naar de fauna en flora uit de Camargue.

De 2 belangrijkste gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich op het bovendek. Vooraan bevindt zich de salon-bar, en achteraan het restaurant waar alle maaltijden tijdens de cruise geserveerd worden. De kajuiten op het bovendek beschikken over Franse balkons, terwijl de kajuiten op het hoofddek grote vensters hebben. Aarzel niet om op het zonnedek te kuieren voor ontspannende momenten! Op het dek, met zetels en ligstoelen, kunt u zalig relaxen en tegelijk genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

54

Passagiers

104

Toon meer

MS Van Gogh

Volledig gerenoveerd in 2018, dit schip is opnieuw ontworpen en ingericht volgens de nieuwe normen en biedt grotere, lichte en comfortabele ruimtes aan. Qua decoratie combineert het blauw-grijs en oranje een mooie stijl en geeft het een enorme
indruk van elegantie. Met een knipoog naar de kunstenaar wiens naam het draagt, bevat de boot enkele van zijn beroemde schilderijen uit de serie Sunflower. De patronen van de stoffen en de aankleding van de bar zijn gebaseerd op de door Van Gogh ontwikkelde technieken: impressionisme en pointillisme.

De twee belangrijkste gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich op het bovendek. Aan de voorkant, de salon /bar en aan de achterkant het restaurant waar alle maaltijden zullen worden geserveerd tijdens de cruise. De 20 kajuiten op het bovendek hebben een Frans balkon en de 34 kajuiten op het hoofddek hebben ramen. Aarzel niet om naar het zonnedek te gaan om te
ontspannen! Het is uitgerust met zetels en ligstoelen, zodat u kunt ontspannen terwijl u geniet van het panoramische uitzicht over het landschap.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

54

Passagiers

105

Toon meer