Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze schepen op de Seine

De schepen van de CroisiEurope-vloot varen tussen Parijs en het hart van Honfleur om een uniek erfgoed te ontdekken. Liefhebbers van schilderkunst, parken en tuinen, van verre en hedendaagse geschiedenis zullen verheugd zijn met de buitengewone sites die zij zullen ontdekken tijdens een cruise op de Seine.


Ontdek hier het gedetailleerde ontwerp van elk van deze schepen en vind hetgene dat het beste bij u past.

Elk schip is ontworpen met zorg en smaak, met een uniek, chique en comfortabel interieur, met decoratieve elementen ontleend aan de couleur locale.

Ze hebben verschillende dekken en een zonneterras met ligzetels om comfortabel te kunnen genieten van het landschap dat tijdens de cruise voorbijtrekt. De kajuiten zijn allemaal voorzien van douche en toilet, tv, haardroger en kluis.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Seine Princess

Het schip vaart langs een rivier met prachtige en afwisselende landschappen, die de grootste impressionistische schilders inspireerden. Van Parijs naar Honfleur, cruises aan boord van de MS Seine Princess, zullen zowel geschiedenis- en kunstliefhebbers als amateurs van mooie prachtige landschappen verrassen.

De MS Seine Princess is een prachtig 4 anker schip met een menselijke dimensie van 110 meter lang en 11,40 meter breed. Het schip biedt plaats aan 138 passagiers in 67 kajuiten verdeeld over twee dekken. Elk van hen, 12,50 m2 (waarvan twee suites van 18 m2 en één van 20 m2), heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. De inrichting is verzorgd en de sfeer, zowel elegant, warm en vriendelijk, is in perfecte harmonie met de omgeving. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden tijdens de reis worden geserveerd, biedt verfijnde keuken aan in een geraffineerde omgeving, waar u door de grote ramen volop van het panoramisch uitzicht kunt genieten. Op hetzelfde dek is ook de salon / bar met een dansvloer aanwezig. Het zonnedek is de ideale plek om te ontspannen en het landschap te bewonderen. Hier kunnen passagiers genieten van comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke zone.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

67

Passagiers

138

Toon meer

MS Renoir

In de stijl van "French chic" is dit schip ingericht met een elegant en grafisch classicisme geïnspireerd door de vriendschap tussen Coco Chanel en Auguste Renoir. Poederroze kleur wordt subtiel afgewisseld met antraciettinten.

De kajuiten zijn verdeeld over twee dekken: op het bovendek hebben ze grote ramen met Franse balkons en op het hoofddek hebben de kajuiten grote ramen. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van
het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de salon / bar met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone. Op het zonnedek kan u genieten van het prachtig panoramisch uitzicht.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

54

Passagiers

105

Toon meer

MS Botticelli

Dit elegante schip met 4 ankers, genoemd naar de Italiaanse schilder Sandro Botticelli, een van de grote meesters van de Renaissance, vaart op de Seine, een historische en authentieke rivier met oneindig rijke landschappen.

De MS Botticelli kreeg een make-over in 2016. Het is een gezellig schip met 4 ankers van 110 m lang en 11,40 m breed. Het biedt plaats aan 149 passagiers in 75 kajuiten die zijn verdeeld over twee dekken. Elke kajuit, met een variërende grootte van
10 m² tot 11,50 m², beschikt over alle comfort en heeft alles om uw reis aangenaam te maken. De inrichting in taupe- en beigetinten, met accenten in smaragdgroen, zorgt samen met de goudbruine tinten van de kajuiten en de kostbare stoffen uit
Venetië voor een elegant en gezellig geheel. Het restaurant dat zich op het bovendek bevindt en waar alle maaltijden tijdens de reis worden opgediend, serveert een verfijnde keuken in een elegant kader. Dankzij de grote raampartijen kunt u ten volle genieten van het panorama. Op hetzelfde dek bevindt zich ook het salon / bar met dansvloer. Het zonnedek is ideaal om te relaxen en het landschap te bewonderen. Passagiers kunnen er gebruikmaken van comfortabele ligstoelen of beschutting zoeken in de grote, schaduwrijke relaxzone.

Ankers

4

Dekken

2

Kajuiten

75

Passagiers

149

Toon meer