Bent u in United States? Bezoek onze website.

Schepen op de Wolga

Het eeuwige Rusland opent zijn deuren en nodigt u uit, langs de majestueuze Wolga, om kilometer na kilometer de grootse geschiedenis van een gigantisch land te ontdekken. Het klooster van Saint-Cyrille du Lac Blanc op het Rode Plein in Moskou, laat u meevoeren naar het hart van een ongeëvenaarde folklore door een vloot van drie cruiseschepen aan lokale snelheid. Deze brengen u veilig van Moskou naar Sint-Petersburg, het hoogtepunt van deze cruise in Rusland, waar u de soberheid van de houten architectuur die contrasteert met de rococo weelde kan bewonderen.


De drie schepen die op de Wolga en de Neva varen, hebben elk drie à vier dekken waarover de kajuiten zijn verdeeld. Elke kajuit ligt aan de buitenzijde en heeft een panoramisch raam en een wastafel, een douche en een eigen toilet, airconditioning, televisie, radio, koelkast, haardroger en een kluisje.

Bovendien is een zonneterras beschikbaar dat uitgerust is met ligstoelen.


In een sobere stijl die uniek is voor Rusland, blijven de verschillende schepen uitgerust met exclusieve diensten om het comfort van hun passagiers te waarborgen.

Er zijn verschillende bars en restaurants aan boord, evenals een solarium, een wasserij en een muzieklounge. Op de Georgy Chicherin en op de Kronstadt zijn er zelfs sauna's beschikbaar voor passagiers.


Klik op elk schip om dat schip te vinden dat best bij u past en de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST