Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Cruiseschip op de Irrawaddy

Myanmar, een mysterieus land, is een geheimzinnige en authentieke bestemming. Het is een onvergetelijke tocht langs de geweldige Irrawaddy-rivier. U zal verleid worden door de pagodes met gouden daken, de oogverblindende tempels en kloosters, de eeuwenoude landschappen, de talloze rijstvelden en het mozaïek van etnische groepen die erg gehecht zijn aan hun tradities.

Optioneel kan u het prachtige Inlemeer en de drijvende tuinen ontdekken.


Laat u voor deze zeer unieke cruise in Myanmar meedrijven met de RV Indochina Pandaw die op de Irrawaddy-rivier vaart, die 2170 kilometer lang is en die het land van noord naar zuid doorkruist.

Geniet van de rust en het comfort aan boord van een uitzonderlijk schip met 4 ankers in koloniale stijl. Alle voorzieningen zijn er aanwezig: een binnen- en buitenrestaurant, een bar, een wasservice, een opvallend zonneterras, een fair trade-winkel, een leeszaal en een bibliotheek.

Onze bemanning biedt ook veel activiteiten aan zoals culturele shows, kooklessen, conferenties en ronde tafels, evenals kennismaking met de cultuur van Myanmar.


Klik op het schip om alle details te kunnen ontdekken evenals de cruises die het te bieden heeft.