Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Schip op de Jangtsekiang

Van de hoogten van Tibet dendert de Jangtsekiang 6397 km naar beneden tot aan de Oost-Chinese Zee. De op twee na grootste rivier ter wereld, de "Blauwe Rivier", staat aan de wieg van de Chinese beschaving. Zijn decor is rijk aan geschiedenis en legendes.


Dankzij zijn drie kloven vormt hij een niet te missen bestemming. Tijdens de cruise is het spektakel grandioos tussen steile hellingen, een oceaan van groen, oude dorpen, indrukwekkende kloven en prachtige stranden. U ontdekt ook de belangrijkste stad van het land: Shanghai, de Parel van het Oosten. Deze kosmopolitische megalopolis is de levendigste en meest dynamische stad van het land. Enkel op haar alleen al symboliseert ze de grote ambities van het land.


Laat u dus rustig meevoeren op deze levensweg die de Jangtsekiang is aan boord van uw luxueus schip: de Paragon. Het schip heeft twee restaurants, een loungebar, een bibliotheek, een fitnessruimte, een zonneterras met ligstoelen, een zwembad, een bioscoop en een spa.

Alle kajuiten zijn ruim en comfortabel, uitgerust met een eigen balkon, individueel regelbare airconditioning, een minikoelkast, een televisie, een haardroger, een kluisje en een interne telefoon.


Klik op het schip om het in detail te ontdekken evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".