Bent u in United States? Bezoek onze website.

Met de boot op de Saint-Laurent

Tussen bruisende steden, wilde natuur en magische eilanden, is een cruise op de Saint-Laurent een uitnodiging om de mooiste plekjes in deze regio van Canada te ontdekken. Ontdek de grote ruimtes die zo kenmerkend zijn voor Noord-Amerika door een exclusieve route te volgen die nog steeds uniek is. Langs de beroemde Saint-Laurent rivier zal u de rust van Quebec ontdekken, waar het leven echt heerlijk is. U zal uw weg door de Thousand Islands archipel vinden en uitmonden in het Lake Ontario, tegenover het imposante Toronto in Engelssprekende oorden.

Canada is zonder twijfel één van de mooiste bestemmingen ter wereld, vanwege zijn oneindige landschappen, zijn vredige natuur en zijn inwoners, die uiterst gastvrij zijn. CroisiEurope stelt u dan ook voor om een totaal nieuw avontuur te beleven, eentje dat u nooit zal vergeten.


En deze cruise op de Saint-Laurent zal u niet op eender welke boot doen. U zal worden onthaald aan boord van de MS Jacques Cartier, een uniek en nog gloednieuw schip. Met een capaciteit van 68 passagiers is de Jacques Cartier uitgerust met al het nodige comfort aan boord, terwijl het u een prachtig afgewerkt en verfijnd interieur en decoratie biedt. Zo zal u kunnen genieten van aangename kajuiten allen gelegen aan de buitenzijde, of van de ligstoelen geïnstalleerd op het zonnedek, om niets te moeten missen van het landschap dat voor uw ogen voorbijschuift.

In de voorhoede van de moderniteit en de technologie, is de Jacques Cartier het schip dat u nodig heeft om Quebec, deze prachtige regio van Canada, te ontdekken.


JACQUES CARTIER

Jacques Cartier zeilen op de St. Lawrence

Ankers
5
Dekken
3
Kajuiten
Passagiers

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".