Bent u in United States? Bezoek onze website.

Met de boot op de Saint-Laurent

Tussen bruisende steden, wilde natuur en magische eilanden, is een cruise op de Saint-Laurent een uitnodiging om de mooiste plekjes in deze regio van Canada te ontdekken. Ontdek de grote ruimtes die zo kenmerkend zijn voor Noord-Amerika door een exclusieve route te volgen die nog steeds uniek is. Langs de beroemde Saint-Laurent rivier zal u de rust van Quebec ontdekken, waar het leven echt heerlijk is. U zal uw weg door de Thousand Islands archipel vinden en uitmonden in het Lake Ontario, tegenover het imposante Toronto in Engelssprekende oorden.

Canada is zonder twijfel één van de mooiste bestemmingen ter wereld, vanwege zijn oneindige landschappen, zijn vredige natuur en zijn inwoners, die uiterst gastvrij zijn. CroisiEurope stelt u dan ook voor om een totaal nieuw avontuur te beleven, eentje dat u nooit zal vergeten.


CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST