Bent u in United States? Bezoek onze website.

Ons schip in Zuidelijk Afrika

CroisiEurope biedt een unieke ervaring aan de rand van de wereld, aan boord van zijn nieuw schip met 5 ankers, langs het Kariba-park en in de mooiste meanders van Zuidelijk Afrika om niets van het omringende spektakel te moeten missen. Ontworpen om u een ongeëvenaarde ervaring te bieden, zal u dineren met zicht op de zonsondergang in het hart van de savanne, en tevens met zicht op de wilde dieren op zoek naar water om te drinken.

De African Dream biedt luxe, comfort en totale ontspanning, en is op alle vlakken uniek met haar specifieke constructie. Ze zal u kunnen meenemen naar plekken waar nog nooit eerder een boot is geweest.


De MS African Dream is geschikt voor maximaal 16 passagiers, verdeeld over 8 suites (waarvan 2 met privébalkon) die allen buitenzicht hebben. Alle kajuiten hebben twee eenpersoonsbedden (die tegen elkaar kunnen worden geschoven), airconditioning, badkamer met douche, televisie en een kluisje.

Daarnaast is er een panoramisch lounge / bar-restaurant en een subliem dakterras, speciaal ontworpen om u de meest ongelooflijke overtocht te bieden, buitengewoon, uiterst aangenaam en toch op mensenmaat.

Alle luxe die u maar kan bedenken, plus een vleugje authenticiteit en een inrichting aangepast aan het bijzondere karakter van de regio, maken de African Dream tot een van de mooiste juwelen van de CroisiEurope-vloot. Geniet van het zwembad of het salon met open haard, en dit steeds met een werkelijk adembenemend uitzicht.


Klik op het schip om dit in de kleinste details te ontdekken en de cruises die het te bieden heeft

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST