Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Ons schip in Zuidelijk Afrika

CroisiEurope biedt een unieke ervaring aan de rand van de wereld, aan boord van zijn nieuw schip met 5 ankers, langs het Kariba-park en in de mooiste meanders van Zuidelijk Afrika om niets van het omringende spektakel te moeten missen. Ontworpen om u een ongeëvenaarde ervaring te bieden, zal u dineren met zicht op de zonsondergang in het hart van de savanne, en tevens met zicht op de wilde dieren op zoek naar water om te drinken.

De African Dream biedt luxe, comfort en totale ontspanning, en is op alle vlakken uniek met haar specifieke constructie. Ze zal u kunnen meenemen naar plekken waar nog nooit eerder een boot is geweest.


De MS African Dream is geschikt voor maximaal 16 passagiers, verdeeld over 8 suites (waarvan 2 met privébalkon) die allen buitenzicht hebben. Alle kajuiten hebben twee eenpersoonsbedden (die tegen elkaar kunnen worden geschoven), airconditioning, badkamer met douche, televisie en een kluisje.

Daarnaast is er een panoramisch lounge / bar-restaurant en een subliem dakterras, speciaal ontworpen om u de meest ongelooflijke overtocht te bieden, buitengewoon, uiterst aangenaam en toch op mensenmaat.

Alle luxe die u maar kan bedenken, plus een vleugje authenticiteit en een inrichting aangepast aan het bijzondere karakter van de regio, maken de African Dream tot een van de mooiste juwelen van de CroisiEurope-vloot. Geniet van het zwembad of het salon met open haard, en dit steeds met een werkelijk adembenemend uitzicht.


Klik op het schip om dit in de kleinste details te ontdekken en de cruises die het te bieden heeft

RV African Dream

De RV African Dream, gebouwd in 2018, is een van de pareltjes van de CroisiEurope schepen en het prachtige decor voor een droom safari cruise in het Zuidelijk Afrika. Een echte cocoon van charme en elegantie.

Een combinatie van elegantie en exotisme, comfort en verfijning, de RV African Dream is een prachtige 5-anker schip, van slechts 33 m lang en 8 m breed, die op Karibameer vaart. Het schip kan 16 passagiers in 8 kajuiten verwelkomen met een
oppervlakte van 17 m². De kajuiten hebben een Frans balkon (twee van hen hebben een eigen balkon), alle voorzieningen en bieden de beste verblijfsvoorwaarden aan. Zijn grote ruimtes en grote ramen geven het schip een lichtgevend aspect. Het edele hout uit zijn materialen en de stoffen versierd met lokale voorstellingen zijn in perfecte harmonie met de prachtige landschappen die het schip doorkruist. Op het bovendek is een klein zwembad, het restaurant en de salon / bar, waar een telescoop u in staat stelt om dicht en persoonlijk bij de fauna en flora te staan. Het zonnedek blijft de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige plekken van het Zuidelijk Afrika, een van de meest mooie plekken in de wereld.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

8

Passagiers

16

Toon meer

RV Zimbabwean Dream

De RV Zimbabwean Dream, gebouwd in 2020, is een van de pareltjes van CroisiEurope en beschikt over een prachtig decor voor een droom safari-cruise in het Zuidelijk Afrika. De cruise loopt tussen natuurlijke rijkdommen en en voorouderlijke culturen. Een echte cocoon van charme en elegantie.

Een combinatie van elegantie en exotisme, comfort en verfijning, de RV Zimbabwean Dream is een geweldige 5-anker schip, van slechts 33 m lang en 8 m breed, die vaart op Karibameer. Het schip kan 16 passagiers, in 8 kajuiten van 17 m² verwelkomen. Ze hebben een Frans balkon (twee van hen hebben een eigen balkon), alle voorzieningen en bieden de beste verblijfsvoorwaarden aan. Zijn grote ruimtes en grote ramen geven het schip een lichtgevend aspect; het edele hout van
zijn materialen en de stoffen versierd met lokale voorstellingen zijn in perfecte harmonie met de prachtige landschappen die het schip doorkruist. Op het bovendek is een klein zwembad, het restaurant en de salon / bar, waar een telescoop u in staat stelt om dicht en persoonlijk bij de fauna en flora te staan. Het zonnedek blijft de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige plekken van Zuidelijk Afrika, een van de meest mooie plekken in de wereld.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

8

Passagiers

16

Toon meer