Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Cruise op de Seine: Parijs, Rouen en Normandië

Terwijl u op de Seine vaart, geniet u van een geweldige kans om Parijs, Honfleur en de Normandische kust op een andere manier te bezoeken. Ons brede scala aan cruises stelt u in staat alles te ontdekken wat het Bekken van Parijs en Normandië definieert tussen cultuur, natuur en traditie.


Indien u kiest voor een historische cruise, bezoekt u na een bezoek aan Parijs de landingsstranden en geniet u van de rivier-zee-navigatie tussen Caudebec-en-Caux en Honfleur. Of u houdt een stop aan de kastelen van de Loire tussen Normandië en Parijs ... De liefhebbers van cruises met wandeltochten zullen de kliffen van Etretat, de Albasten kust en de wandelingen via de bospaden waarderen vooraleer rond te slenteren in de hoofdstad. De cruise op de Seine is tevens ook cultureel door u langs de favoriete plekken van impressionistische schilders te leiden.


De landschappen van de Seine-vallei, Normandië en steden als Honfleur, Rouen en Parijs worden u aangeboden op een charmante reis aan boord van een van onze boten. Zoals altijd zal ons zorgzaam personeel u voorzien van een comfortabele, gastronomische, kleurrijke en onvergetelijke cruise.


Klik op de cruises hieronder om de programma's en excursies die ze aanbieden te ontdekken en boek uw reis online!

Cruises

Op reis door Parijs (formule haven/haven)

PARIJS - DE MYTISCHE SITES - HET OUDE MONTMARTRE

"Parijs stopt niet met indruk op ons te maken; wanneer we denken dat we het kennen, wacht ons een nieuwe verrassing achter het hoekje van één van zijn steegjes." Parijs, eeuwig en romantisch, ongewoon, creatief en modern: ontdek deze stad met weelderig architecturaal en cultureel erfgoed. Scheep in voor een unieke cruise langs de Seine in het hart van de sublieme Franse hoofdstad.

Volgende vertrekken: 02/03/2024, 04/03/2024
Ref.PAB_PP
4 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Ongewoon Parijs (formule haven/haven)

PARIJS - ILE DE LA CITE - SAINT-GERMAIN-DES-PRES - BEGRAAFPLAATS PERE LACHAISE - PARIJS

"Parijs stopt niet met indruk op ons te maken; wanneer we denken dat we het kennen, wacht ons een nieuwe verrassing achter het hoekje van één van zijn steegjes." Parijs, eeuwig en romantisch, ongewoon, creatief en modern: ontdek deze stad met weelderig architecturaal en cultureel erfgoed. Scheep in voor een unieke cruise langs de Seine in het hart van de sublieme Franse hoofdstad met zijn legendes, zijn beroemdheden en zijn gastronomie.

Volgende vertrekken: 05/03/2024, 04/11/2024
Ref.PIN_PP
4 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Seine

PARIJS - POISSY - PARIJS

Check in voor een feestweekend per cruise! De ideale gelegenheid om u volledig te laten gaan op het ritme van uw favoriete muziek. Dans, zing en laat u meevoeren door de gegarandeerd bruisende sfeer: pure ontspanning.

Volgende vertrekken: 09/03/2024, 16/11/2024
Ref.THD_TUB
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Feestelijk cruiseweekend op de Seine

PARIJS - POISSY - PARIJS

Vertrek op een feestweekend tijdens een cruise op de Rijn tussen Straatsburg en Breisach Am Rhein. Ontdek of herontdek de Franse successen en de internationale hits uit de jaren 90. Dance, techno, rock, grunge, rap, maar ook de hits van de onvergetelijke boybands bepalen het ritme van de avond. Sfeer gegarandeerd!

Volgende vertrekken: 23/03/2024, 30/11/2024
Ref.THD_A90
2 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

De vallei van de Seine, een uitnodiging tot reizen (formule haven/haven)

PARIJS - LA ROCHE GUYON - HONFLEUR - ROUEN - LES ANDELYS - PARIJS

Vaar langs de Seine om de geschiedenis, de idyllische landschappen en de cultuur te ontdekken die met al hun verborgen geheimen aan deze mythische rivier verbonden zijn. In Vernon zal u het huis van Claude Monet kunnen ontdekken, evenals zijn tuin vol bloemen en zijn watertuin. Bezoek het luxueuze kasteel van Martainville, vaar langs de Côte Fleurie of ontdek de geschiedenis tijdens onze reis naar de stranden waar ooit de invasie plaatsvond.

Volgende vertrekken: 04/08/2024, 28/08/2024
Ref.PCN_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".