Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Zonnige cruises : Griekenland en Cyprus

Bezoek de site van Olympia in de buurt van Katakolon, de bakermat van de beroemde Olympische Spelen die hun hoogtepunt bereikten in de 5e eeuw voor Christus, met meer dan 150.000 toeschouwers. De ruïnes zullen je verbluffen door de verfijning van de beschaving waarnaar ze verwijzen. Het museum presenteert de mooiste objecten van de opgravingen en prachtige sculpturen. Dagtocht naar Delphi, mythisch mekka gesticht door de god van alle goden, Zeus, die ooit een menigte pelgrims aantrok die gefascineerd waren door de voorspellingen van het orakel, woordvoerder van Apollo, die de 7e van elke maand voorspelde. Navigatie en passage door het indrukwekkende kanaal van Corinthe, te midden van idyllische landschappen van bergen, olijfgaarden en boomgaarden. Bijkomende activiteiten: bezoek aan het Parthenon van Athena op de site van de Akropolis in Athene; Rhodos, de middeleeuwse stad.

Cruises

De Cycladen en de Dodekanesos, de geheime eilanden van de Egeïsche Zee (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - KOS - RODOS - SANTORINI - PAROS - ATHENE

Op weg naar de Griekse eilanden. Herleef een heel tijdperk van de oudheid terwijl je Athene en de Akropolis ontdekt. Je gaat naar Syros,
het burgerlijke eiland van de Cycladen, met zijn vele contrasten. Halte in Rhodos, de oude en middeleeuwse stad, daarna in Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpen. Tot slot een tussenstop in Milos, met zijn unieke vulkaanlandschappen en spectaculaire stranden. Hoogtepunt van de cruise: Amorgos en zijn ruige kustlijn die overgaat in smaragdgroen water; het decor van de film van Luc Besson: 'The Big Blue'.

Volgende vertrekken: 24/04/2024, 08/05/2024
Ref.ANA_PP
8 Dagen
Vanaf2049
per persoon
zie cruises
Meer weten