Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Zonnige cruises : Griekenland en Cyprus

Bezoek de site van Olympia in de buurt van Katakolon, de bakermat van de beroemde Olympische Spelen die hun hoogtepunt bereikten in de 5e eeuw voor Christus, met meer dan 150.000 toeschouwers. De ruïnes zullen je verbluffen door de verfijning van de beschaving waarnaar ze verwijzen. Het museum presenteert de mooiste objecten van de opgravingen en prachtige sculpturen. Dagtocht naar Delphi, mythisch mekka gesticht door de god van alle goden, Zeus, die ooit een menigte pelgrims aantrok die gefascineerd waren door de voorspellingen van het orakel, woordvoerder van Apollo, die de 7e van elke maand voorspelde. Navigatie en passage door het indrukwekkende kanaal van Corinthe, te midden van idyllische landschappen van bergen, olijfgaarden en boomgaarden. Bijkomende activiteiten: bezoek aan het Parthenon van Athena op de site van de Akropolis in Athene; Rhodos, de middeleeuwse stad.

Cruises

In de voetsporen van de Olympische Goden van Athene, een antieke stad in Cyprus, het eiland van Aphrodite, de Cycladen en de Dodekanesos (formule haven/haven)

ATHENE - DELOS - MYKONOS - SANTORINI - KOS - RHODOS - LIMASOL - LARNACA

Keer terug in de Griekse oudheid en ontdek Athene en zijn Akropolis. Treed in de voetsporen van Apollo richting Kaap Soenion, 'de Heilige kaap' van Homerus, met de overblijfselen van zijn tempel ter ere van Poseidon. Het door de wind gevormde eiland Delos, Mykonos met zijn charmante dorpjes en prachtige stranden, plus het eiland Santorini met zijn prachtige panorama's en schilderachtige dorpjes. Ten slotte tussenstop in het antieke en middeleeuwse Rhodos en vervolgens Cyprus en de mysterieuze archeologische sites van Paphos.

REF.ATK_PP
8 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".