Bent u in United States? Bezoek onze website.

Cruises in Thailand and Maleisië

Meer weten

Cruise tussen Phuket en Singapore (formule haven/haven)

REF: PKS ( omkeren REF: SGP)
PKS_PP

PHUKET - BAAI VAN PHANG NGA - KOH LANTA - KO MUK - LANGKAWI - PENANG - PORT KELANG - KUALA LUMPUR - MELAKA - SINGAPORE

Wij bieden u een onderdompeling in een continent waar de eeuwenoude geschiedenis gepaard gaat met een voorouderlijke cultuur en tradities, adembenemende panorama's en ongerepte zandstranden. Drie landen staan op het programma van deze schitterende route: de Republiek Singapore, Maleisië en Thailand. Op een boogscheut afstand van Phuket varen we in de baai van Phang Nga tussen zeer fotogenieke kalkeilanden die boven de golven uitsteken. In Thailand, in Koh Lanta, zijn de onderwaterwereld en de stranden met smaragdgroen water de lang verwachte paradijselijke uithoek voor iedereen. Daarna zetten we koers naar Maleisië met als hoofdstad Kuala Lumpur, waarvan de Petronastorens de wereld domineren met hun hoogte van 452 meter. Uw prachtige ontdekkingsreis eindigt in Singapore. Singapore, dat wordt beschouwd als het Zwitserland van Azië, biedt een multi-etnische sfeer die buitengewoon aantrekkelijk is voor de reiziger. Een cruise aan de rand van de Andamanse Zee is een avontuur op zich, om te beleven en te verkennen.

9 Dagen
START IN 2019
Vertrek 12/12/2019
Aankomst 20/12/2019
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5
Volzet
Vertrek 20/12/2019
Aankomst 28/12/2019
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Cruise tussen Singapore en Phuket (formule haven/haven)

REF: SGP ( omkeren REF: PKS)
Volgende vertrekken: 20/12/2019
SGP_PP

SINGAPORE - MELAKA - PORT KELANG - KUALA LUMPUR - PENANG - LANGKAWI - KO MUK - KOH LANTA - BAAI VAN PHANG NGA - PHUKET

Wij bieden u een onderdompeling in een continent waar de eeuwenoude geschiedenis gepaard gaat met een voorouderlijke cultuur en tradities, adembenemende panorama's en ongerepte zandstranden. Drie landen staan op het programma van deze schitterende route: de Republiek Singapore, Maleisië en Thailand. Singapore, dat wordt beschouwd als het Zwitserland van Azië, biedt een multi-etnische sfeer die buitengewoon aantrekkelijk is voor de reiziger. Daarna zetten we koers naar Maleisië met als hoofdstad Kuala Lumpur, waarvan de Petronastorens de wereld domineren met hun hoogte van 452 meter. In Thailand, in Koh Lanta, zijn de onderwaterwereld en de stranden met smaragdgroen water de lang verwachte paradijselijke uithoek voor iedereen. Het is in de baai van Phang Nga, niet ver van Phuket, dat deze prachtige reis eindigt. Net als in de baai van Halong varen we in deze fantastische baai tussen zeer fotogenieke kalkeilanden die boven de golven uitsteken. Een cruise aan de rand van de Andamanse Zee is een avontuur op zich, om te beleven en te verkennen.

9 Dagen
START IN 2019
Vertrek 12/12/2019
Aankomst 20/12/2019
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5
Volzet
Vertrek 20/12/2019
Aankomst 28/12/2019
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST