Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Italië : een cruise langs de Po en Venetië

Venetië en zijn lagune in Italië vormen een wereld apart die u via een cruise absoluut zal waarderen! Met CroisiEurope, pionier van riviercruises op de Po en de lagune van Venetië, zal u aanmeren op een paar honderd meter van de iconische Piazza San Marco, om te genieten van een ongeëvenaard panorama van de stad gesticht in de vijfde eeuw, en die zich uitstrekt over niet minder dan 118 eilandjes. Sinds 1987 staat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bij een reis naar het hart van Venetië, is zijn lagune een lust voor het oog en de smaakpapillen.


Venetië is een openluchtmuseum met een buitengewone verzameling architectonische meesterwerken, met creaties van de grootste kunstenaars ter wereld. Van het Dogenpaleis tot de eilanden Burano en Murano in de lagune kan u van een volledig programma genieten dat u het beste van de ambachtelijke tradities aanbiedt, van de fabriek van gondels en maskers, de Venetiaanse symbolen, tot de geneugten van de Italiaanse keuken. Wat kan er mooier zijn dan Venetië vanaf het water te aanschouwen!

Cruises

De parels van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - VENETIË

Venetië staat voor charme op elke straathoek, een duik in de middeleeuwen en een waar carnaval voor de smaakpapillen. De stad is ontstaan uit de zee en gericht op de zee, en heeft sinds het prille begin haar liefde met het water verzegeld. Bewonder de lagune, fascinerend en suggestief door zijn stille waters en prachtige panorama's, of Padua, een prachtige binnenland waarvan de architectuur en de artistieke rijkdom zijn getekend door de middeleeuwen en de renaissance.

Volgende vertrekken: 10/05/2024, 07/06/2024
Ref.VEN_PP
5 Dagen
Vanaf735
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Venetië, klassiek en vertrouwelijk (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - VENETIË

Ga aan boord van een cruise die u meeneemt naar het hart van de Venetiaanse ziel, zijn vakmanschap met de werkplaatsen waar de gondels en de maskers van de Commedia dell'Arte worden gemaakt, zijn gastronomie met de 'cicchetti' die u kunt degusteren aan de oevers van het Canal Grande en natuurlijk zijn lagune met de charmes van het eiland Burano, waarvan de sereniteit fel in contrast staat met de drukte van Venetië. Tot slot kunt u tijdens een ommetje door de heuvels kennismaken met de villa's van de Renaissance, architecturale meesterwerken van de kunstenaar Andrea Palladio.

Volgende vertrekken: 05/07/2024, 10/07/2024
Ref.VSX_PP
6 Dagen
Vanaf799
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Venetië, de Dogestad, tot Mantua, parel van de renaissance

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua(1) - CANDA - OSTIGLIA - Verona(1) - MANTUA - Venetië

Laat u van Venetië tot Mantua meevoeren door een unieke cruise. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua.

REF. MAV ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 28/04/2024, 14/05/2024
Ref.VMA
7 Dagen
Vanaf1092
per persoon
1454
zie cruises
Meer weten
Cruises

Carnaval van Venetië (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Dompel uzelf onder in de magie van het Venetiaanse carnaval, waar geschiedenis en romantiek elkaar ontmoeten terwijl u langs kronkelende kanalen en mysterieuze steegjes wandelt. In de voetsporen van de legendarische Casanova ontdekt u de verborgen hoekjes van de Serenissima, doordrenkt van een eeuwenlange passie en intrige. De ambachtelijke charme van Venetië wacht op u tijdens een exclusief bezoek aan de beroemde glasateliers van Murano. Hier komt glasheldere elegantie tot leven onder de deskundige handen van meester-glasblazers. Deze ateliers, waar getalenteerde ambachtslieden de eeuwenoude traditie van het vervaardigen van unieke maskers voortzetten, zijn ware juwelen van de Venetiaanse identiteit. U verkent het Fenice Theater, een historische locatie waar opera en architecturale pracht met elkaar verweven zijn tot een unieke culturele ervaring. Tot slot rondt u uw ervaring af met een privé-diner op de tonen van barokmuziek in een Venetiaans paleis aan het Canal Grande. Dompel uzelf onder in de sfeer van het carnaval met een elegante avond, omgeven door Venetiaanse mysterie en glamour.

Volgende vertrekken: 25/02/2025, 01/03/2025
Ref.VCA_PP
5 Dagen
Vanaf1179
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad

Venetië - MANTUA - VALDARO - Verona(1) - OSTIGLIA - ROVIGO - PORTO VIRO - Padua(1) - CHIOGGIA - VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s.

REF. VMA ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 04/05/2024, 20/05/2024
Ref.MAV
7 Dagen
Vanaf1092
per persoon
1454
zie cruises
Meer weten
Cruises

Milaan en het Comomeer & cruise van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad (formule haven/haven)

Milaan - Comomeer - Milaan - MANTUA - VALDARO - Verona(1) - OSTIGLIA - ROVIGO - PORTO VIRO - Padua(1) - CHIOGGIA - VENETIË - MAZZORBO - VENETIË

Geniet van een verblijf in Milaan: ontdek de stad van de mode en het emblematische Comomeer alvorens op cruise te vertrekken. Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. De regio Emilia-Romagna onthult zijn rijke gastronomische erfgoed. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s.

REF. VMM_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 18/05/2024, 07/09/2024
Ref.MMV_PP
9 Dagen
Vanaf2029
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van Venetië, de Dogestad, tot Mantua, parel van de renaissance & uitbreiding Milaan en Comomeer (formule haven/haven)

VENETIË - MAZZORBO - VENETIË - CHIOGGIA - PORTO VIRO - Padua(1) - CANDA - OSTIGLIA - Verona(1) - MANTUA - Milaan - Comomeer - Milaan

Laat u van Venetië tot Mantua meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Sluit uw reis in schoonheid af met een betoverend verblijf in Milaan en aan het Comomeer.

REF. MMV_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 03/09/2024, 01/10/2024
Ref.VMM_PP
9 Dagen
Vanaf2029
per persoon
zie cruises
Meer weten