Bent u in United States? Bezoek onze website.

Vier Nieuwjaar per cruise

Wat zou u er van denken om in te schepen op een CroisiEurope schip om Oudejaar op een onvergetelijke manier te vieren ?! Heel onze crew is prachtig uitgedost om de kaap van het nieuwe jaar in een zeer feestelijke sfeer te vieren. Feestartikelen, champagne: alle ingrediënten zijn aanwezig om de dansvloer tot in de vroege uurtjes warm te houden. Gourmands zullen niet teleurgesteld zijn: CroisiEurope biedt u een uitgebreid galadiner vergezeld van de beste wijnen. Of u nu met familie of vrienden bent, een nieuwjaarscruise is de beste manier om van Nieuwjaar de nacht van het jaar te maken! Dit avontuur zal ook een gelegenheid zijn om op de mooiste rivieren van Europa te reizen. De Rijn, de Loire, de Seine, de Elbe, de Garonne of de Po: iedereen kan een ideale cruise vinden om het nieuwe jaar te vieren. Indien u tijd tekort komt, kan u reeds met een driedaagse reis het einde van het jaar op een intense manier beleven en een bijzondere kleur geven aan uw jaar 2021. U kunt een week weggaan? Dan geeft een 7-daagse reis u de vrijheid om een ​​regio in Europa te verkennen en het culturele en historische erfgoed te waarderen voordat u in de geneugten van oudejaarsavond duikt. Of droomt u van een reis die voor altijd in uw hart en geest zal worden geëtst? Overweeg dan een verre cruise op de rivieren van de wereld, zoals de Mekong in Cambodja en Vietnam, of de Chobe-rivier in Zuidelijk Afrika, diep in de savanne. In elk geval zal u blij verrast zijn met deze fantastische ervaring. Het nieuwe jaar vieren door te cruisen op een CroisiEurope-schip zal u blijvende herinneringen nalaten en zal u toelaten om het jaar 2021 op de best mogelijke manier te beginnen. Onze teams wachten nog slechts op u om de festiviteiten te kunnen beginnen! Boek nu de cruise van uw keuze en trakteer uzelf op uw allerbeste Oudejaar.


Klik hieronder op de speciale Nieuwjaarscruises om de programma's en excursies die ze aanbieden te ontdekken en boek uw reis online!

Meer weten

Oudejaar op de oevers van de Boven-Rijn (formule haven/haven)

REX_PP

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Ga op een feestelijke cruise langs de Bovenrijn om op een onvergetelijke wijze het nieuwe jaar in te luiden! In een warme sfeer van Straatsburg naar Breisach am Rhein, ontdekt u één van de mooiste steden in Europa met zijn majestueuze kathedraal en zijn grachten, evenals de charme van het oude Breisach die romaanse en gotische stijlen combineert: deze stad gebouwd rond een rots zal u zeker charmeren!

3 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

Oudejaar langs de romantische Rijn (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 30/12/2020
REG_PP

STRAATSBURG - De Lorelei-rots - RÜDESHEIM - STRAATSBURG

Geniet van een cruise op de romantische Rijn voor een onvergetelijke oudejaarsavond! U zal de beroemde rots van de Lorelei kunnen ontdekken, evenals de legende die er bij hoort, maar ook Rüdesheim en zijn museum van mechanische muziek die de grootste collectie mechanische muziekinstrumenten van Europa herbergt.

3 Dagen
START IN 2020
Vertrek 30/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Volzet
Schip : MS Léonard de Vinci Ankers : 4
Volzet
Vertrek 30/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Schip : MS Monet Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Oudejaar op de Rijn: de romantische Rijn en zijn kastelen (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 29/12/2020
ZAA_PP

STRAATSBURG - ST GOAR - RÜDESHEIM - MANNHEIM - Heidelberg - SPEYER - STRAATSBURG

Scheep in voor een magische cruise langs de romantische Rijn, waar u het nieuwe jaar langsheen adembenemende panorama's zal kunnen vieren. U zal Heidelberg ontdekken, een stad vol liefdesverhalen, maar ook Rüdesheim en haar middeleeuwse stadscentrum of Speyer en haar majestueuze Romaanse kathedraal.

4 Dagen
START IN 2020
Vertrek 29/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Schip : MS Beethoven Ankers : 4
Vertrek 29/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 29/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Schip : MS Modigliani Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Provençaals Oudejaar (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 29/12/2020
APA_PP

AVIGNON - PORT-SAINT-LOUIS-DU-RHÔNE - ARLES - AVIGNON

Vertrek voor een unieke cruise op de Rhône en vier het nieuwe jaar zoals het moet! U zal de gelegenheid krijgen om Arles te ontdekken die wel lijkt te slapen onder het meedogenloze licht van zijn mediterrane zon en zijn meer dan 2500 jaar geschiedenis. Avignon zal u betoveren door zijn historische rijkdom en zijn levenslust. Laat u charmeren door deze stad vol verrassingen, de hoofdstad van de Vaucluse en de Côtes du Rhône, de stad van de pausen, en tevens de stad van kunst en musea.

4 Dagen
START IN 2020
Vertrek 29/12/2020
Aankomst 01/01/2021
Schip : MS Van Gogh Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Nieuwjaar op de Guadalquivir (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 28/12/2020
NAA_PP

SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - Jerez - SEVILLA - Cordoba - SEVILLA

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de charmante steden van Andalusië zal kunnen ontdekken terwijl u samen het nieuwe jaar viert! Sevilla straalt vreugde en plezier uit in elk van de straten en pleinen van haar oude stad die een prachtige verzameling monumenten herbergt. Aangename zandstranden in de zomer zowel als in de winter evenals het Romeinse theater en de middeleeuwse kastelen zullen van uw verblijf in Cadiz een unieke artistieke, historische en culturele ervaring maken. Jerez daarentegen zal u verbazen met zijn rijke architecturale erfgoed.

6 Dagen
START IN 2020
Vertrek 28/12/2020
Aankomst 02/01/2021
Schip : MS La Belle de Cadix Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Zie alle cruises

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST