Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Vier Nieuwjaar per cruise

Wat zou u er van denken om in te schepen op een CroisiEurope schip om Oudejaar op een onvergetelijke manier te vieren ?! Heel onze crew is prachtig uitgedost om de kaap van het nieuwe jaar in een zeer feestelijke sfeer te vieren. Feestartikelen, champagne: alle ingrediënten zijn aanwezig om de dansvloer tot in de vroege uurtjes warm te houden. Gourmands zullen niet teleurgesteld zijn: CroisiEurope biedt u een uitgebreid galadiner vergezeld van de beste wijnen. Of u nu met familie of vrienden bent, een nieuwjaarscruise is de beste manier om van Nieuwjaar de nacht van het jaar te maken! Dit avontuur zal ook een gelegenheid zijn om op de mooiste rivieren van Europa te reizen. De Rijn, de Loire, de Seine, de Elbe, de Garonne of de Po: iedereen kan een ideale cruise vinden om het nieuwe jaar te vieren. Indien u tijd tekort komt, kan u reeds met een driedaagse reis het einde van het jaar op een intense manier beleven en een bijzondere kleur geven aan uw jaar 2024. U kunt een week weggaan? Dan geeft een 7-daagse reis u de vrijheid om een ​​regio in Europa te verkennen en het culturele en historische erfgoed te waarderen voordat u in de geneugten van oudejaarsavond duikt. Of droomt u van een reis die voor altijd in uw hart en geest zal worden geëtst? Overweeg dan een verre cruise op de rivieren van de wereld, zoals de Mekong in Cambodja en Vietnam, of de Chobe-rivier in Zuidelijk Afrika, diep in de savanne. In elk geval zal u blij verrast zijn met deze fantastische ervaring. Het nieuwe jaar vieren door te cruisen op een CroisiEurope-schip zal u blijvende herinneringen nalaten en zal u toelaten om het jaar 2024-2025 op de best mogelijke manier te beginnen. Onze teams wachten nog slechts op u om de festiviteiten te kunnen beginnen! Boek nu de cruise van uw keuze en trakteer uzelf op uw allerbeste Oudejaar.


Klik hieronder op de speciale Nieuwjaarscruises om de programma's en excursies die ze aanbieden te ontdekken en boek uw reis online!

Cruises

Oudejaar op de oevers van de Boven-Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ALT-BREISACH - STRAATSBURG

Vaar het nieuwe jaar in op een feestelijke en onvergetelijke cruise op de Boven-Rijn! In een warme sfeer van Straatsburg naar Breisach am Rhein, ontdekt u één van de mooiste steden in Europa met zijn majestueuze kathedraal en zijn grachten, evenals de charme van het oude Breisach die romaanse en gotische stijlen combineert: deze stad gebouwd rond een rots zal u zeker charmeren!

Volgende vertrekken: 30/12/2024, 30/12/2025
Ref.REX_PP
3 Dagen
Vanaf595
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Oudejaar langs de romantische Rijn (formule haven/haven)

STRAATSBURG - De Lorelei-rots - RÜDESHEIM - STRAATSBURG

Geniet van een cruise op de romantische Rijn voor een onvergetelijke oudejaarsavond! U zal de beroemde rots van de Lorelei kunnen ontdekken, evenals de legende die er bij hoort, maar ook Rüdesheim en zijn museum van mechanische muziek die de grootste collectie mechanische muziekinstrumenten van Europa herbergt.

Volgende vertrekken: 30/12/2024
Ref.REG_PP
3 Dagen
Vanaf699
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Oudejaarsavond in de kleuren van Santons

Avignon - AIGUES MORTES - ARLES - TARASCON - AVIGNON

Laat u onderdompelen in de unieke sfeer en bedwelmende geur van Zuid-Frankrijk! Van Avignon tot Aigues-Mortes, laat je betoveren door de magie van de provinciale eindejaarsfeesten, door Le Paradou, een dorpje aan de voet van de Alpilles dat een waar museum is gewijd aan de santons van de Provence, of door Avignon en het Palais des Papes: het grootste gotische gebouw uit de Middeleeuwen.

Ref.NAF_NYEAPP
5 Dagen
Uitverkocht
zie cruises
Meer weten
Cruises

Oudejaar op de Rijn: de romantische Rijn en zijn kastelen (formule haven/haven)

STRAATSBURG - ST GOAR - RÜDESHEIM - MANNHEIM - Heidelberg - SPEYER - STRAATSBURG

Scheep in voor een magische cruise langs de romantische Rijn, waar u het nieuwe jaar langsheen adembenemende panorama's zal kunnen vieren. U zal Heidelberg ontdekken, een stad vol liefdesverhalen, maar ook Rüdesheim en haar middeleeuwse stadscentrum of Speyer en haar majestueuze Romaanse kathedraal.

Volgende vertrekken: 29/12/2025
Ref.ZAA_PP
4 Dagen
Vanaf905
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Provençaals Oudejaar (formule haven/haven)

AVIGNON - PORT-SAINT-LOUIS-DU-RHÔNE - ARLES - AVIGNON

Vertrek voor een unieke cruise op de Rhône en vier het nieuwe jaar zoals het moet! U zal de gelegenheid krijgen om Arles te ontdekken die wel lijkt te slapen onder het meedogenloze licht van zijn mediterrane zon en zijn meer dan 2500 jaar geschiedenis. Avignon zal u betoveren door zijn historische rijkdom en zijn levenslust. Laat u charmeren door deze stad vol verrassingen, de hoofdstad van de Vaucluse en de Côtes du Rhône, de stad van de pausen, en tevens de stad van kunst en musea.

Volgende vertrekken: 29/12/2025
Ref.APA_PP
4 Dagen
Vanaf1039
per persoon
zie cruises
Meer weten