Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

MS Déborah

DEB
5 ankers - 2 Dekken
Het schip

MS Déborah

Een cruise met een kanaalschip is een authentieke en onvergetelijke ervaring. Een bevoorrecht moment, een rustgevend intermezzo waar u tijd kunt nemen om het "zachte Frankrijk" op een andere manier te ontdekken.

MS Déborah is een prachtige 5-anker kanaalschip, van 38,5 meter lang en 5,07 meter breed. Ze biedt plaats aan 22 passagiers in 11 kajuiten, die over alle voorzieningen en de beste verblijfsvoorwaarden beschikken. Aan elk detail werd gedacht en de passagiers krijgen een persoonlijke aandacht, de belofte van een onvergetelijke cruise. De decoratie mengt harmonieus paars, zilver en zwart, wat een unieke sfeer creëert. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle
maaltijden tijdens de reis geserveerd worden, biedt tijdens de reis een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan. Op hetzelfde dek vindt u ook de de lounge-bar en de jacuzzi, terwijl het zonnedek, uitgerust met comfortabele ligstoelen, de ideale plek is om te ontspannen en van het voorbijglijdende landschap te genieten.

Fotogalerij

Binnenzicht

De dekken

Plannen en technische details

 • Bouwjaar

  : 2016

 • Breedte

  : 5

  m

 • Lengte

  : 38.5

  m

 • Aantal bemanningsleden

  : 6

 • Aantal passagiers

  : 22

 • Aantal kajuiten

  : 11

  kajuiten

 • Type

  : CANAUX

De kajuiten

BOVENDEK

1 Kajuit

met hoge ramen

 • 1 kajuit voor een persoon met beperkte mobiliteit (PRM)

HOOFDDEK

10 Kajuiten

met hoge ramen

 • 10 tweepersoonskajuiten

Voorzieningen

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes

Meer weten

Cruise op het kanaal van de Marne van Epernay naar Parijs (formule haven/haven)

ECP_PP

EPERNAY - DORMANS - CHÂTEAU-THIERRY - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - MEAUX - LAGNY-SUR-MARNE - PARIJS

Vaar van Epernay naar Parijs via het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com
Meer weten

Van Parijs naar de Petite Seine: een charmante reisweg tussen landschappen en cultureel erfgoed (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 18/10/2023, 25/10/2023, ...
PAP_PP

PARIJS - EVRY - MELUN - SAINT MAMMES - MELUN - EVRY - PARIJS

Ontdek of herontdek de Seine op een unieke cruise aan boord van een boot die zorgt voor een gezellige sfeer. Luxe kastelen doordrenkt van geschiedenis, Troyes en zijn charme van weleer, en natuurlijk Parijs en zijn tijdloze elegantie: tussen prestigieuze monumenten en pittoreske wijken, zult u worden verblind door zoveel schoonheid.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 18/10/2023
Aankomst 24/10/2023
Schip : MS Déborah Ankers : 5
Vertrek 25/10/2023
Aankomst 31/10/2023
Schip : MS Déborah Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Parijs, middeleeuws Frankrijk en romantiek in Fontainebleau (formule haven-haven)

PSN_PP

PARIJS - EVRY - MELUN - MORET-SUR-LOING - MONTEREAU-FAULT-YONNE - SENS - Parijs(1)

Deze cruise brengt u van Parijs tot aan de poorten van de Bourgogne. Te midden van adembenemende natuur trekt u door het bos van Fontainebleau. Het woud is niet alleen een plek waar vele vorsten verbleven hebben en een voormalig koninklijk bos maar ook een inspiratiebron voor heel wat kunstenaars. Trek op ontdekking langs prestigieuze monumenten en iconische locaties. Reis door de tijd naar de kastelen van Vaux-le-Vicomte en Fontainebleau. Barbizon, het tijdloos charmante schildersdorpje, zal u ongetwijfeld verleiden. Provins, een middeleeuwse stad door UNESCO erkend als werelderfgoed, en Sens onthullen hun architecturale rijkdommen en schatten.

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag
Deze cruise is op onze internetsite niet meer beschikbaar. Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op het nummer 02/514.11.54 of via email op infobel@croisieurope.com
Meer weten

Middeleeuws Frankrijk, romantiek in Fontainebleau en Parijs (formule haven-haven)

Volgende vertrekken: 24/05/2023
SNP_PP

Parijs(1) - SENS - MONTEREAU-FAULT-YONNE - MORET-SUR-LOING - MELUN - EVRY - PARIJS

Deze cruise brengt u van de poorten van de Bourgogne naar Parijs.  Trek op ontdekking langs prestigieuze monumenten en iconische locaties. Provins, een middeleeuwse stad door UNESCO erkend als werelderfgoed, en Sens onthullen hun architecturale rijkdommen en schatten. Barbizon, het tijdloos charmante schildersdorpje, zal u ongetwijfeld verleiden. Reis door de tijd naar de kastelen van Fontainebleau en Vaux-le-Vicomte. Te midden van adembenemende natuur trekt u door het bos van Fontainebleau. Het woud is niet alleen een plek waar vele vorsten verbleven hebben en een voormalig koninklijk bos maar ook een inspiratiebron voor heel wat kunstenaars.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 24/05/2023
Aankomst 30/05/2023
Schip : MS Déborah Ankers : 5
Vertrek 19/07/2023
Aankomst 25/07/2023
Op aanvraag
Schip : MS Déborah Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Cruise op het kanaal van de Marne van Parijs naar Epernay (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 05/04/2023
PCE_PP

PARIJS - LAGNY-SUR-MARNE - ISLES-LES-MELDEUSES - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - CHATEAU-THIERRY - DORMANS - EPERNAY - Parijs(2)

Vaar tussen Parijs en Epernay op het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs ook Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 05/04/2023
Aankomst 11/04/2023
Schip : MS Déborah Ankers : 5
Vertrek 03/05/2023
Aankomst 09/05/2023
Op aanvraag
Schip : MS Déborah Ankers : 5
Vertrek 26/07/2023
Aankomst 01/08/2023
Op aanvraag
Schip : MS Déborah Ankers : 5
Vertrek 18/10/2023
Aankomst 24/10/2023
Op aanvraag
Schip : MS Déborah Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST