Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

RV Lan Diep

REF.T25
4 Ankers
3 Dekken
RV Lan Diep

De RV Lan Diep, een vertrouwelijke boot met 22 kajuiten, steekt elegant de Mekong over. Met zijn lijn is het schip geïnspireerd op oude traditionele boten en past perfect in het groene en authentieke decor grenzend aan de rivier. De romp bedekt met exotisch oud hout geeft het een verfijnde uitstraling.
De boot op menselijke schaal, de RV Lan Diep geeft een gevoel van intimiteit en welzijn, geaccentueerd door zijn houtachtige decoratie en zijn hoogwaardige comfortuitrusting. Aan boord, profiteert u van alle gemakken en ruimtes die comfort en rust bieden om van uw cruise een onvergetelijk moment te maken.

REF. T25
4 Ancres
3 Dekken
Aantal bemanningsleden 21
Lengte 50
Breedte 10
Bouwjaar 2007

Binnenzicht

Fotogalerij

De dekken

Plannen en technische details
Voorzieningen

De kajuiten zijn ruim (16m²), comfortabel en er is veel lichtinval.
Inrichting: alle kajuiten liggen aan de buitenkant, twee lage bedden kunnen naast elkaar gezet worden en grote bergruimtes, badkamer met wastafel, douche en privétoiletten, airconditioning, safe, haardroger, kaptafel. Badjas en handdoeken worden u ter beschikking gesteld. Wifi aan boord.

Ultrusting / diensten aan boord:

  • Winkel aan bord
  • Vergaderzaal
  • Bibliotheek met klassieke literatuur
  • Wi-Fi
  • Wasservice (In Phnom Penh)

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes
Cruises

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor (Formule haven/haven)

HO CHI MINH-STAD - MY THO - CAI BE - VINH LONG - SA DEC - CHAU DOC - PHNOM PENH - KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHNANG - Siem Reap - Tempels van Angkor

Van de toppen van de Himalaya tot de zuidkust van de Chinese Zee en langs een parcours van 4.500 km lang bevloeit de Mekong veel meer dan Indochina alleen. Overal waar hij k omt, fascineert hij de mens en geeft hij vorm aan hun leven. Wij stellen u voor u te laten meedrijven op deze grote en gulle "waterslang" van Ho Chi Minh-Stad, de stad die nog sterk doordrongen is van de Franse koloniale aanwezigheid, tot het Tonlé-meer in het voetspoor van Henri Mouhot, en de overblijfselen van Angkor. Deze reis zet aan tot mediteren. U leeft op het ritme van de Mekong aan boord van een schip dat charme en comfort combineert.

REF. 1R3_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 07/01/2024, 16/02/2024
Ref.1H3_PP
11 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van de tempels van Angkor tot de Mekongdelta (formule haven/haven)

Siem Reap - Tempels van Angkor- KAMPONG CHANG - KAMPONG TRALACH - KOH CHEN - PHNOM PENH - CHAU DOC - SA DEC - CAI BE - MY THO - HO CHI MINH-STAD

Van de toppen van de Himalaya tot de zuidkust van de Chinese Zee en langs een parcours van 4.500 km lang bevloeit de Mekong veel meer dan Indochina alleen. Overal waar hij k omt, fascineert hij de mens en geeft hij vorm aan hun leven. Wij stellen u voor u te laten meedrijven op deze grote en gulle "waterslang" van het Tonlé-meer, na een bezoek aan de overblijfselen van Angkor, in het voetspoor van Henri Mouhot tot in Ho Chi Minh-Stad, de stad die nog sterk doordrongen is van de Franse koloniale aanwezigheid. Deze reis zet aan tot mediteren. U leeft op het ritme van de Mekong aan boord van een schip dat charme en comfort combineert.

REF. 1H3_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 05/01/2024, 13/01/2024
Ref.1R3_PP
11 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".