Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
MAD

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Madeleine, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring.

De MS Madeleine is een prachtig schip met 5 ankers, met een lengte van 38,50 meter en 5,07 meter breed. Het schip kan 22 passagiers in 11 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 9 m² (inclusief een kajuit voor gehandicapten van 11 m²), is van alle gemakken voorzien en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Aan boord, wordt elk detail verzorgd en de 6 bemanningsleden staan garant voor een persoonlijke service. De inrichting en sfeer zijn goed doordacht. De MS Madeleine, zowel elegant als intiem, is in perfecte harmonie met met zijn omgeving. Op het bovendek
vindt u het restaurant, dat een verfijnde keuken aanbiedt in een geraffineerd kader. De salon / bar is een ontspanningsruimte met een jacuzzi. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen. Een reis aan boord van de MS Madeleine is de belofte van een onvergetelijke trip op
het water.

REF. MAD
5 Ancres
2 Dekken
Aantal passagiers 22
Aantal bemanningsleden 6
Lengte 38.5
Breedte 5
Bouwjaar 2014

Binnenzicht

Fotogalerij

De dekken

Plannen en technische details
Voorzieningen
  • Televisie
  • Badkamer met douche en privétoilet
  • Handdoeken
  • Binnentelefoon 
  • Kluis 
  • Omkeerbare airconditioning 
  • Elektriciteit 220V 
  • Wifi

Opmerking: er is geen wasservice aan boord.

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes
Cruises

Cruise op het kanaal van de Marne tot de Rijn (formule haven/haven)

Straatsburg(1) - LAGARDE - XOUAXANGE - LUTZELBOURG - SAVERNE - WALTENHEIM - STRAATSBURG

Scheep in voor een authentieke en traditionele cruise van Lagarde naar Straatsburg in het hart van de Elzas en de Moselle. U zal er varen op het Marne-Rijnkanaal, waar u dankzij interessante bezoeken een kleurrijk erfgoed zal ontdekken evenals monumenten die hun geschiedenis mooi weerspiegelen. Door middel van het Houblon-pad, het kasteel van Haut Barr en van Lutzelbourg of de Chagall route, zal u versteld staan van de rijkdom van deze fascinerende cruise.

Volgende vertrekken: 09/04/2025, 23/04/2025
Ref.XOS_AIPP
7 Dagen
Vanaf2675
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Het kanaal van de Marne tot de Rijn - Van Straatsburg tot Xouaxange (formule haven/haven)

STRAATSBURG - WALTENHEIM - SAVERNE - LUTZELBOURG - XOUAXANGE - LAGARDE - Straatsburg(2)

Scheep in voor een authentieke en traditionele cruise van Straatsburg tot Lagarde in het hart van de Elzas en de Moselle. U zal er varen op het Marne-Rijnkanaal, waar u dankzij interessante bezoeken een kleurrijk erfgoed zal ontdekken evenals monumenten die hun geschiedenis mooi weerspiegelen. Door middel van het Houblon-pad, het kasteel van Haut Barr en van Lutzelbourg of de Chagall route, zal u versteld staan van de rijkdom van deze fascinerende cruise.

Volgende vertrekken: 02/10/2024, 16/10/2024
Ref.SXO_AIPP
7 Dagen
Vanaf2649
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De magie van de kerstmarkten langs de kanalen van de Elzas (formule haven/haven)

COLMAR - KUNHEIM - Kaysersberg - Riquewihr - KUNHEIM - COLMAR

Op kerstavond in de Elzas zetten de kerstmarkten het tempo van de feestdagen. Geniet van de vele, heerlijke geuren, de ambachtelijke schatten en de verlichting rond de houten chalets. De wijk 'Klein Venetië' in Colmar brengt u meteen in beroering met zijn prachtige kleuren, terwijl Kaysersberg u in een creatieve stemming brengt met zijn traditionele kerstballen en Riquewihr u onderdompelt in de geschiedenis van de omwalde stad.

Volgende vertrekken: 28/11/2024, 14/12/2024
Ref.CKC_XMASPP
4 Dagen
Vanaf919
per persoon
zie cruises
Meer weten