Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

MS Madeleine

REF.MAD
5 Ankers
2 Dekken
MS Madeleine

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Madeleine, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring.

De MS Madeleine is een prachtig schip met 5 ankers, met een lengte van 38,50 meter en 5,07 meter breed. Het schip kan 22 passagiers in 11 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 9 m² (inclusief een kajuit voor gehandicapten van 11 m²), is van alle gemakken voorzien en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Aan boord, wordt elk detail verzorgd en de 6 bemanningsleden staan garant voor een persoonlijke service. De inrichting en sfeer zijn goed doordacht. De MS Madeleine, zowel elegant als intiem, is in perfecte harmonie met met zijn omgeving. Op het bovendek
vindt u het restaurant, dat een verfijnde keuken aanbiedt in een geraffineerd kader. De salon / bar is een ontspanningsruimte met een jacuzzi. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen. Een reis aan boord van de MS Madeleine is de belofte van een onvergetelijke trip op
het water.

REF. MAD
5 Ancres
2 Dekken
Aantal passagiers 22
Aantal bemanningsleden 6
Lengte 38.5
Breedte 5
Bouwjaar 2014

Binnenzicht

Fotogalerij

De dekken

Plannen en technische details
Voorzieningen
  • Televisie
  • Badkamer met douche en privétoilet
  • Handdoeken
  • Binnentelefoon 
  • Kluis 
  • Omkeerbare airconditioning 
  • Elektriciteit 220V 
  • Wifi

Opmerking: er is geen wasservice aan boord.

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes
Cruises

Het kanaal van de Marne tot de Rijn - Van Straatsburg tot Xouaxange (formule haven/haven)

STRAATSBURG - WALTENHEIM - SAVERNE - LUTZELBOURG - XOUAXANGE - LAGARDE - Straatsburg(2)

Scheep in voor een authentieke en traditionele cruise van Straatsburg tot Lagarde in het hart van de Elzas en de Moselle. U zal er varen op het Marne-Rijnkanaal, waar u dankzij interessante bezoeken een kleurrijk erfgoed zal ontdekken evenals monumenten die hun geschiedenis mooi weerspiegelen. Door middel van het Houblon-pad, het kasteel van Haut Barr en van Lutzelbourg of de Chagall route, zal u versteld staan van de rijkdom van deze fascinerende cruise.

Volgende vertrekken: 03/04/2024
Ref.SXO_AIPP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Cruise op het kanaal van de Marne tot de Rijn (formule haven/haven)

Straatsburg(1) - LAGARDE - XOUAXANGE - LUTZELBOURG - SAVERNE - WALTENHEIM - STRAATSBURG

Scheep in voor een authentieke en traditionele cruise van Lagarde naar Straatsburg in het hart van de Elzas en de Moselle. U zal er varen op het Marne-Rijnkanaal, waar u dankzij interessante bezoeken een kleurrijk erfgoed zal ontdekken evenals monumenten die hun geschiedenis mooi weerspiegelen. Door middel van het Houblon-pad, het kasteel van Haut Barr en van Lutzelbourg of de Chagall route, zal u versteld staan van de rijkdom van deze fascinerende cruise.

Volgende vertrekken: 28/08/2024
Ref.XOS_AIPP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Elzasser kersttradities en zeilen in het hart van Straatsburg (formule haven/haven)

STRAATSBURG - De dorpen op de Wijnroute van Elzas - STRAATSBURG

Ontdek Straatsburg en de dorpen langs de wijnroute tijdens een magische cruise in het hart van de kerstmarkten van de Elzas. Laat u meeslepen door de feestelijke en dromerige sfeer die de hoofdstad van de Elzas en de omliggende dorpen bezielt in deze magische tijd van het jaar, een compleet geheel van romantiek en authenticiteit voor een uitzonderlijk verblijf.

Volgende vertrekken: 07/12/2023, 11/12/2023
Ref.PMN_P1PP
4 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".