Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

MS Lafayette

REF.LAF
5 Ankers
2 Dekken
MS Lafayette

Een groot figuur in de Franse geschiedenis en een held van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, Markies de Lafayette, gaf zijn naam aan dit prachtige schip met 5 ankers dat op de Rijn vaart.

De MS Lafayette, volledig vernieuwd in 2014, is een 5-ankers schip die 90 m lang en 10 m breed is. Het schip biedt plaats aan 82 passagiers in 43 tweepersoons- of eenpersoonskajuiten verdeeld over twee dekken. Elk van hen, met een oppervlakte variërend van 10 tot 15 m², uitgerust met alle voorzieningen en biedt de beste voorwaarden aan. Het interieur, zeer eigentijds, zowel sober als sprankelend, is gecreëerd in grijze en zandkleurige tinten, gecombineerd met mauve en lila kleuren. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de de salon / bar met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone.

REF. LAF
5 Ancres
2 Dekken
Aantal passagiers 82
Aantal bemanningsleden 24
Lengte 90
Breedte 10.1
Bouwjaar 1992
Jaar van renovatie 2014

Binnenzicht

Fotogalerij

De dekken

Plannen en technische details
Voorzieningen
  • Televisie
  • Badkamer met douche en privétoilet
  • Handdoeken
  • Binnentelefoon 
  • Kluis 
  • Omkeerbare airconditioning 
  • Elektriciteit 220V 
  • Wifi

Opmerking: er is geen wasservice aan boord.

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes
Cruises

5 rivieren: Rijn, Neckar, Main, Moezel en Saar (formule haven/haven)

STRAATSBURG - MANNHEIM - HEIDELBERG(5) - MAINZ - FRANKFURT - RÜDESHEIM - KOBLENZ - COCHEM - TRIER - SAARBURG - REMICH - Luxemburg - REMICH

Vaar langs 5 rivieren van Straatsburg tot Remich en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar, de Main, de Moezel en de Saar die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Cochem, Frankfurt, Trier en Luxemburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

Volgende vertrekken: 23/06/2023, 19/07/2023
Ref.SRF_PP
9 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

4 rivieren: De valleien van de Neckar, de romantische Rijn de Moezel en de Saar

STRAATSBURG - MANNHEIM - HEIDELBERG - RÜDESHEIM - COCHEM - TRIER - SAARBURG - REMICH - Luxemburg - REMICH - Straatsburg

Vaar langs 4 rivieren van Straatsburg tot Luxemburg en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar, de Moezel en de Saar die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Heidelberg, Trier en Luxemburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

REF. RSB ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 06/07/2023, 07/07/2023
Ref.SBR
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

4 rivieren: De valleien van de Moezel, de Saar, de romantische Rijn en de Neckar

Straatsburg - REMICH - Luxemburg - REMICH - SAARBURG - TRIER - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - HEIDELBERG - STRAATSBURG

Vaar langs 4 rivieren van Luxemburg tot Straatsburg en ontdek er de schoonheid van het romantische Rijndal, de Neckar, de Moezel en de Saar die u hun culturele en historische schatten zullen onthullen. Bewonder de idyllische landschappen die dit panorama biedt en bezoek symbolische steden zoals Heidelberg, Trier en Luxemburg. Elk van deze steden zal u zijn verhaal vertellen over tradities, kunst en wijnbouw.

REF. SBR ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 30/06/2023, 12/07/2023
Ref.RSB
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De valleien van de romantische Rijn, de Moezel en de Main (formule haven/haven)

STRAATSBURG - FRANKFURT - COCHEM - KOBLENZ - RÜDESHEIM - MANNHEIM - STRAATSBURG

Ontdek emblematische plaatsen en adembenemende landschappen langs 3 rivieren: het romantische Rijndal, de Moezel en de Main. Onze indrukwekkende en onvergetelijke cruise laat u vele niet te missen steden ontdekken, van het oude Straatsburg tot het kasteel van Cochem, via de Main Tower van Frankfurt, het monument van Niederwald en Heidelberg.

Volgende vertrekken: 23/06/2023, 28/06/2023
Ref.SFS_PP
7 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

De vallei van de romantische Rijn en de Lorelei-rots (formule haven/haven)

STRAATSBURG - RUDESHEIM - KOBLENZ - MAINZ - RASTATT - STRAATSBURG

Scheep in voor een cruise op de Rijn tussen de Elzas en Duitsland doorheen een ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen en verhalen. Duik in het hart van een authentiek land dat rijk is aan ontdekkingen: een bezoek aan Straatsburg per boot, wijndegustaties en bezoeken aan beroemde musea zullen zeker op het programma staan.

Volgende vertrekken: 12/06/2023, 15/06/2023
Ref.CSW_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".