Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

RV Indochine II

REF.T48
5 Ankers
3 Dekken
RV Indochine II

De RV Indochine II vaart op de Mekong rivier, langs een legendarische rivier en betoverende tussenstops, tussen beschermde sites, eeuwenoude tradities en de culinaire geneugten van Vietnam en Cambodja. Het is de belofte van een authentiek en exotisch avontuur, vol kleuren, geuren en smaken.

De RV Indochine II is een 5-anker schip, gebouwd in 2017, dat 65 meter lang en 13 meter breed is. Het schip biedt plaats aan 62 passagiers in 31 ruime kajuiten, die elk comfortabel en goed verlicht zijn, gerangschikt op drie dekken. Elk van hen heeft alle voorzieningen, evenals een eigen balkon en biedt de beste verblijfsvoorwaarden. Geheel gekleed met edele materialen, de stijl combineert op wonderbaarlijke wijze koloniale en hedendaagse invloeden, charme en comfort. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde niveau bevindt zich de receptie en de massageruimte, terwijl op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het landschap, bevindt zich het zwembad en de grote salon / bar, waar het gele kleurenschema aan de zon doet denken.

REF. T48
5 Ancres
3 Dekken
Aantal passagiers 62
Aantal bemanningsleden 31
Lengte 65
Breedte 13
Bouwjaar 2017

Fotogalerij

De dekken

Plannen en technische details
Voorzieningen

De kajuiten zijn ruim (18.5m²), comfortabel en er is veel lichtinval. Ze beschikken over een privébalkon van 4 m². De kajuiten 201, 202, 221 en 224 hebben mini-terrassen van 6m².
Inrichting: alle kajuiten liggen aan de buitenkant, twee lage bedden kunnen naast elkaar gezet worden, grote bergruimtes en televisie, badkamer met wastafel, douche en privétoiletten, airconditioning, safe, haardroger, kaptafel. Badjas en handdoeken worden u ter beschikking gesteld. Wifi aan boord.

Cruises

Dit schip heeft meerdere vaarroutes
Cruises

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven)

Hanoi - Bahía de Halong - Hué - Da Nang - Hoi An - My Son - HO CHI MINH-STAD - CHAO GAO - MY THO - VINH LONG - CAI BE - SA DEC - CHAU - DOC - PHNOM PENH - KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHNANG - Tempels van Angkor - Siem Reap

Het voorprogramma van 7 dagen toont u Hanoi, de hoofdstad, tussen duizendjarige pagodes, meren en historische monumenten. Beleef een romantische cruise langs de onmisbare sites van de legendarische baai van Halong tussen eilanden, kreken en inhammen met fantastische vormen. Ontdek het mooiste uit de twee provincies van Vietnam die vroeger Annam en Tonkin werden genoemd.

Volgende vertrekken: 15/04/2023, 10/08/2023
REF.1H9_PP
17 Dagen
zie cruises
Meer weten
Cruises

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven)

Hanoi - Baai van Halong - HO CHI MINH-STAD - MY THO - CAI BE - VINH LONG - SA DEC - CHAU DOC - PHNOM PENH - KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHNANG - Siem Reap - Tempels van Angkor

Het voorprogramma van 4 dagen laat u kennismaken met de hoofdstad Hanoi tussen duizendjarige pagodes, meren en historische monumenten. Beleef een romantische cruise langs de onmisbare sites van de legendarische baai van Halong tussen eilanden, kreken en inhammen met fantastische vormen. Daarna gooi vervolgens de trossen los om te varen op een illustere rivier die opduikt aan de voet van de uitlopers van de Tibetaanse bergen en die een bron van leven is in zes landen. Over 680 km vertelt de Mekong de geschiedenis van Vietnam en Cambodja in al hun authenticiteit, hun diepte en oorspronkelijkheid.

REF. 1R6_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 18/04/2023, 13/08/2023
REF.1H6_PP
14 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van de tempels van Angkor tot de Mekongdelta & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven)

Siem Reap - Temples van Angkor - KAMPONG CHHNANG - KAMPONG TRALACH - KOH CHEN - PHNOM PENH - CHAU DOC - SA DEC - VINH LONG - CAI BE - MY THO - HO CHI MINH-STAD - Hué - Da Nang - Hoi An - My Son - Hanoi

Het aanvullende programma van 7 dagen toont u het mooiste uit de twee provincies van Vietnam die vroeger Annam en Tonkin werden genoemd. Ontdek Hanoi, de hoofdstad, tussen duizendjarige pagodes, meren en historische monumenten. Beleef een romantische cruise langs de onmisbare sites van de legendarische baai van Halong tussen eilanden, kreken en inhammen met fantastische vormen.

Volgende vertrekken: 19/04/2023, 22/08/2023
REF.1R9_PP
17 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor (Formule haven/haven)

HO CHI MINH-STAD - MY THO - CAI BE - VINH LONG - SA DEC - CHAU DOC - PHNOM PENH - KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHNANG - Siem Reap - Tempels van Angkor

Van de toppen van de Himalaya tot de zuidkust van de Chinese Zee en langs een parcours van 4.500 km lang bevloeit de Mekong veel meer dan Indochina alleen. Overal waar hij k omt, fascineert hij de mens en geeft hij vorm aan hun leven. Wij stellen u voor u te laten meedrijven op deze grote en gulle "waterslang" van Ho Chi Minh-Stad, de stad die nog sterk doordrongen is van de Franse koloniale aanwezigheid, tot het Tonlé-meer in het voetspoor van Henri Mouhot, en de overblijfselen van Angkor. Deze reis zet aan tot mediteren. U leeft op het ritme van de Mekong aan boord van een schip dat charme en comfort combineert.

REF. 1R3_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 21/04/2023, 16/08/2023
REF.1H3_PP
11 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van de tempels van Angkor tot de Mekongdelta & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven)

Siem Reap - Temples van Angkor - KAMPONG CHANG - KAMPONG TRALACH - KOH CHEN - PHNOM PENH - CHAU DOC - SA DEC - CAI BE - MY THO - HO CHI MINH-STAD - Hanoi - Baai Van Halong - Hanoi

Gooi vervolgens de trossen los om te varen op een illustere rivier die opduikt aan de voet van de uitlopers van de Tibetaanse bergen en die een bron van leven is in zes landen. Over 680 km vertelt de Mekong de geschiedenis van Vietnam en Cambodja in al hun authenticiteit, hun diepte en oorspronkelijkheid. Het aanvullende programma van 4 dagen laat u kennismaken met de hoofdstad Hanoi tussen duizendjarige pagodes, meren en historische monumenten. Beleef een romantische cruise langs de onmisbare sites van de legendarische baai van Halong tussen eilanden, kreken en inhammen met fantastische vormen.

REF. 1H6_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 19/04/2023, 22/08/2023
REF.1R6_PP
14 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".