Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Van de Blauwe Donau naar de Zwarte Zee via de IJzeren Poort tot de delta van de Donau (formule haven/haven)

Cruise

WENEN - BRATISLAVA - BOEDAPEST - KALOCSA - NOVI SAD - BELGRADO - IJzeren Poort - ROESE - TULCEA - FETESTI CERNAVODA - OLTENITA

Kan u het ongelooflijke schouwspel bewonderen dat de majestueuze blauwe rivier u biedt bij het doorkruisen van 8 landen en 4 hoofdsteden. Op de achtergrond ontdekt u landschappen van opvallende schoonheid waar de natuur koningin is. Van Belgrado tot Wenen via Bratislava en Boedapest, zal u unieke architectonische, historische en culturele juwelen ontdekken. 

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

WENEN

J 2

WENEN - BRATISLAVA

J 3

BOEDAPEST

J 4

KALOCSA - NOVI SAD

J 5

NOVI SAD - BELGRADO

J 6

BELGRADO

J 7

IJzeren Poort

J 8

ROESE

J 9

ROESE - TULCEA

J 10

TULCEA

J 11

FETESTI CERNAVODA

J 12

OLTENITA

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de cruise in volpension van het avondmaal van de eerste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonscabine met airco, douche en wc - de welkomstdrank - de animatie aan boord - de gala-avond - de bijstand van onze hostess aan boord -  de folkloreavonden in Roese en Tulcea - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie- en bagageverzekering - facultatieve excursies (aan boord te reserveren en te betalen) - persoonlijke uitgaven

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".