Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

De pracht van de Moorse kunst Van de keizerlijke steden van Marokko tot de Andalusische vlaktes (formule haven/haven)

Cruise

ARRECIFE - AGADIR - CASABLANCA - TANGER - MALAGA

De Straat van Gibraltar scheidt het Marokkaanse en Spaanse grondgebied. Deze landen, die tegenover elkaar liggen aan de zeestraat van de Middellandse Zee delen een rijke geschiedenis. In dit programma staat de Spaans/Moorse kunst centraal, waarin de nasleep van de Conquista en Reconquista zichtbaar is. Tijdens deze cruise kan u zich laten betoveren door het flamboyante lichtspel van Andalusië en de levendige sfeer van de Marokkaanse soeks.

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

ARRECIFE

J 2

Op zee

J 3

AGADIR

J 4

Op zee

J 5

CASABLANCA

J 6

TANGER

J 7

MALAGA

J 8

MALAGA

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • 20% korting voor 1 kind tussen 2 en maximum 10 jaar dat de kajuit deelt met 1 volwassene (enkel op de prijs van de cruise - exclusief taksen, vlucht, supplementen en dossierkosten)
  • 30% korting voor 1 kind tussen 2 en maximum 10 jaar dat de kajuit deelt met 2 volwassenen (enkel op de prijs van de cruise - exclusief taksen, vlucht, supplementen en dossierkosten)
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de cruise naargelang de categorie van de gekozen kajuit - volpension - de dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar, exclusief speciale kaarten - de bijstands-/repatriëringsverzekering - de haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

de dranken op de speciale kaarten, de dranken bij de maaltijden tijdens excursies of transfers - de facultatieve excursies (te reserveren en te regelen aan boord of in het agentschap) - de verplaatsingen - de annulatie-/bagageverzekering.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

Verplichte vermeldingenAlles wat goed is om weten

INTERNET

SATELLIETVERBINDING

Op onze boot verloopt de internetverbinding via satelliet. Dat gaat iets anders in z‘n werk dan wat we gewoon zijn op het vasteland. Zo is internet via satelliet trager tijdens de vaartocht dan in gebruikelijke toestand. en de verbinding is niet altijd verzekerd. Hou dit goed in gedachten tijdens uw cruise.

TELEFOON

TIJDENS DE VAARTOCHT

Wanneer we varen, kunt u uw toestel(len) verbinden met de GSM/3G aan boord. Uw telecomprovider zal u dan automatisch de gebruiksvoorwaarden van deze dienst doorsturen. Met GSM/3G kunt u bellen, berichtjes sturen en uw mobiele gegevens gebruiken via roaming. Zodra we dan aan een haven aankomen, schakelt de GSM zich automatisch uit.

IN DE HAVEN

Wanneer de boot aanmeert in een haven, kunt u opnieuw bellen zoals u dat gewoon bent, afhankelijk natuurlijk van uw gsm-abonnement en het land waarin u zich bevindt.

OPGELET VOOR INTERNATIONALE KOSTEN

Wij raden u aan om voor het vertrek contact op te nemen met uw telecomprovider. De factuur voor internationale oproepen kan namelijk al snel stevig oplopen en is zelden inbegrepen in de standaardabonnementen van de verschillende providers.

CONTROLEER DE INSTELLINGEN VAN UW TOESTEL

Als u eenmaal aan boord bent en u uw toestel graag met internet wil verbinden, raden we u aan om eerst de instellingen te controleren.  Zo kan het bijvoorbeeld een goed idee zijn om het downloaden van video‘s en grote bestanden te beperken. Ook automatische updates op uw pc, tablet en smartphone kunnen uw internetsnelheid aanzienlijk vertragen en de kostprijs doen stijgen. Controleer verder of er geen automatische updates actief zijn op de achtergrond. Die zijn namelijk niet altijd zichtbaar. We raden u aan om ook deze uit te schakelen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".