Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Van Kopenhagen naar Berlijn, tussen land en zee (formule haven/haven)

Cruise
Promotie

Kopenhagen - Gedser - Rostock - STRALSUND - Rügeneiland - GREIFSWALD - WOLGAST - Usedomeiland - SZCZECIN - LUNOW - LICHTERFELDER - HENNINGSDORF - BERLIJN

Vaar van Kopenhagen naar Berlijn op de Baltische Zee, de Oder en de Havel voor een cruise tussen moderniteit en traditie, originaliteit en eenvoud. Bezoek de overblijfselen van de abdij van Chorin, het mooiste voorbeeld van baksteenarchitectuur in Noord-Duitsland. Ontdek steden met unieke architectuur zoals Stralsund, geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed, maar ook spectaculaire kusten met fijne zandstranden en kalkrotsen op de eilanden Usedom en Rügen.  

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

Kopenhagen(2)

J 2

Kopenhagen - Gedser - Rostock - STRALSUND

J 3

STRALSUND - Rügeneiland(1) - GREIFSWALD

J 4

GREIFSWALD - WOLGAST - Usedomeiland(1)

J 5

WOLGAST - SZCZECIN (Polen)

J 6

SZCZECIN - LUNOW - LICHTERFELDER

J 7

LICHTERFELDER - HENNINGSDORF - BERLIJN SPANDAU

J 8

BERLIJN SPANDAU(2)

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2023

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de autocartransfers Kopenhagen/Gedser en Rostock/Stralsund - de maritieme oversteek Gedser/Rostock aan boord van een ferry - het verblijf in een hotel 4* met ontbijt in Kopenhagen - de panoramische rondrit door Kopenhagen - het avondmaal van D1 - de cruise in volpension van het avondmaal van de 2ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

het middagmaal op D1 en D2 - de transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve uitstappen (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

Verplichte vermeldingenAlles wat goed is om weten

De cruise bestaat ook in omgekeerde richting, zie ref. BSD.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".