Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

De mooie Blauwe Donau

Cruise

BOEDAPEST - BRATISLAVA - WENEN - PASSAU

Ontdek van Boedapest tot Passau via Bratislava, Wenen en Melk uiterst culturele en historische steden die u hun geheimen zullen onthullen. In de voetsporen van koninkrijken met een rijke geschiedenis, ontdekt u Schloss Schönbrunn en bezoekt u de prachtige Wachau-vallei die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met zijn beboste hellingen afgewisseld met boomgaarden, kleine dorpjes, wijngaarden en kloosters, is dit het meest pittoreske deel van de Donau waar zich ook het majestueuze kasteel van Dürnstein bevindt.

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

Straatsburg - BOEDAPEST

J 2

BOEDAPEST - BRATISLAVA

J 3

BRATISLAVA - WENEN

J 4

WENEN

J 5

MELK - PASSAU

J 6

PASSAU - Straatsburg

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Stad van vertrek
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024
met vertrek van STRASBOURG

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de cruise in volpension van het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een tweepersoonscabine met airco, douche en wc - de welkomstdrank - de animatie - gala-avond - assistentie van de hostess aan boord - de route met tussenstop Straatsburg/Boedapest(2) - de transfer luchthaven/schip in Boedapest(2) - de transfer per autocar van Passau naar Straatsburg(2) - de luchthaventaksen (59€ - tarief 2023) - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie- en bagageverzekering - facultatieve excursies (aan boord te reserveren en te betalen) - persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".