Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Op ontdekking van Salzburg en de mooie blauwe Donau

Cruise

Straatsburg - Salzburg - BOEDAPEST - BRATISLAVA - WENEN - MELK - PASSAU - Straatsburg

Geniet van een uitzonderlijke reis in het hart van Salzburg, een stad die volledig getransformeerd werd dankzij 3 aartsbisschoppen die er het "Rome van het noorden"  wilden van maken. We ontdekken er de vele bossen met torenhoge bomen in het zachte licht evenals de charme van de smalle straatjes en de pleinen vol met kerken en paleizen waar de gloed van de barok nog steeds schittert. De herinnering aan Mozart blijft zeer aanwezig waardoor u kan genieten van de charme van zijn geboortestad die natuur en cultuur verenigt vooraleer op een cruise te vertrekken die u van Hongarije naar Oostenrijk via Slowakije over de Donau zal meevoeren (Ref BUC / BUC_PP).

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

Straatsburg - Salzburg

J 2

Salzburg

J 3

Salzburg - BOEDAPEST

J 4

BOEDAPEST - BRATISLAVA

J 5

BRATISLAVA - WENEN

J 6

WENEN

J 7

MELK - PASSAU

J 8

PASSAU - Straatsburg

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Stad van vertrek
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024
met vertrek van STRASBOURG

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de transfer per autocar Straatsburg/ Salzburg/Boedapest - overnachting in hotel*** met halfpension (exclusief dranken) in Salzburg of omgeving  - begeleid bezoek aan Salzburg - middagmaal van 2de en 3de dag (exclusief dranken) - uitstap naar de streek van de meren - cruise in volpension van het avondmaal van de 3de dag t.e.m. het ontbijt van de 8ste dag - verblijf in een tweepersoonscabine met douche, wc en airco - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - welkomstdrank - animatie - gala-avond - assistentie van de hostess aan boord - transfer per autocar Passau/Straatsburg - de bijstands- en repatriëringsverzekering - haventaksen.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie- en bagageverzekering - facultatieve excursies (aan boord te reserveren en te betalen) - persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".