Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure

Transeuropese cruise RIJN - MAIN - DONAU

Cruise

STRAATSBURG - MAINZ - FRANKFURT - MILTENBERG - WERTHEIM - WURZBURG - SCHWEINFURT - BAMBERG - NÜRNBERG - MUHLHAUSEN - REGENSBURG - PASSAU - MELK - DURNSTEIN - WENEN - ESZTERGOM - BOEDAPEST - Salzburg - Straatsburg

Ontdek historische steden en monumenten tijdens een magische cruise op de Rijn van Mainz tot Salzburg. Bewonder de Abdij van Melk, een waar juweel van de barokke architectuur, het monument van Walhalla, een beroemde neoclassicistische Beierse eretempel evenals het magnifieke paleis van Schönbrunn, ontworpen door een barokke architect, die beschouwd wordt als één van de oprichters van deze stijl. De stad Salzburg maakt indruk door haar romantische charme, haar smalle straatjes, haar klassieke muziek en door haar oude binnenstad, die tevens opgenomen werd in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit alles samen belooft u een uitzonderlijke reis!

Route

Bekijk uw reis van dag tot dag
J 1

STRAATSBURG

J 2

MAINZ - FRANKFURT

J 3

MILTENBERG - WERTHEIM

J 4

WERTHEIM - WÜRZBURG - SCHWEINFURT

J 5

SCHWEINFURT - Rothenburg(1) - BAMBERG

J 6

BAMBERG - NÜRNBERG - MULHAUSEN

J 7

MUHLHAUSEN - REGENSBURG

J 8

PASSAU

J 9

MELK - DURNSTEIN - WENEN

J 10

WENEN - ESZTERGOM

J 11

ESZTERGOM - BOEDAPEST

J 12

BOEDAPEST

J 13

BOEDAPEST - Salzburg

J 14

Salzburg - Straatsburg

Data en Prijzen

Kies uw vertrekdatum
Stad van vertrek
Vertrek
Aankomst
Schip
Ankers
Vanaf*
START IN 2024
met vertrek van SALZBOURG

*Tarief op basis van 2persoonskamer

KortingenAlles wat goed is om weten
  • Korting voor kinderen van 2 tot 9 jaar oud : - 20 %
Inbegrepen:Alles wat u moet weten voor uw reis

de cruise in vol pension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijtbuffet van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een tweepersoonshut met airco, douche en WC - animatie - de bijstand van onze animatrice aan boord - het welkomstdrankje - de gala-avond - de haventaksen - de lunch van dag 13 en 14 (exclusief dranken) - de overnachting in half pension in een 3* hotel NL in de omgeving van Salzburg (exclusief dranken) - de verplaatsing per autocar Boedapest-Salzburg-Straatsburg - de bijstands-/repatriëringsverzekering.

Niet inbegrepen:Alles wat goed is om weten

dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - annulatie-/bagageverzekering - de facultatieve excursies (te reserveren en te betalen aan boord of in het agentschap) - persoonlijke uitgaven.

Schepen

Verscheidene schepen mogelijk voor deze cruise

Excursies

Niet getoonde dagen bevatten geen excursies
FormaliteitenEnkele formaliteiten waarmee u rekening moet houden om uw reis voor te bereiden

Geldige identiteitskaart of paspoort verplicht. Inwoners van buiten de EU worden verzocht om hun ambassade of consulaat te raadplegen.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".