Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Ajaccio en de Sanguinaires-eilanden

REF.EXC_AJACCI
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_AJACCI
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Vertrek per bus voor een panoramische rondrit in Ajaccio, "stad van kunst en geschiedenis". U krijgt een overzicht van de belangrijkste locaties van de stad, zoals het justitiepaleis, het Napoleonhof, het diamantplein met het ruiterstandbeeld in brons van Napoleon en zijn vier broers, ontworpen door Viollet-le-Duc, het Austerlitzplein waar Napoleon volgens de legende in zijn kindertijd naartoe ging en waar hij, gefascineerd door de historische personages, droomde van veroveringen en roem.
We trekken per bus verder naar de Sanguinaires-eilanden. We nemen de kustweg die tussen de baaien door kronkelt om de punt van Parata te bereiken. Via een pad kunt u naar de grote site van Parata gaan. Vandaar ziet u de archipel van 4 eilandjes die geklasseerd is als Natura 2000-gebied. Hij maakt integraal deel uit van het natuurlijke en culturele erfgoed van de stad Ajaccio en, meer in het algemeen, van heel Corsica. Terugkeer naar de boot.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Rondreis door Corsica met vertrek vanuit Nice (formule haven/haven) Het 'eiland van de schoonheid' onthult zijn pracht

NICE - AJACCIO - BONIFACIO - PORTO VECCHIO - BASTIA - L’ÎLE-ROUSSE - NICE

“Kallistê”: “de mooiste”. Reeds in de Oudheid gaven de Grieken deze naam aan het uiterst charmante Corsica. Alle wereldwonderen leken namelijk samen te komen in dit met licht overgoten en eeuwig stralende aards paradijs. Laat u begeesteren door deze cruise: denk maar aan de vestingmuren van de citadel, de magische kreken, de eindeloos diepe wateren en de ongerepte heuvels. De cruise neemt u tijdens betoverende tussenstops mee op een ontdekkingsreis naar verborgen schatten.

Volgende vertrekken: 10/05/2024, 31/05/2024
Ref.NAO_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".