Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Amsterdam per tram en de Jordaan

EXC_AMS6
# Excursie

Amsterdam per tram en de Jordaan

Galerie Photos

Description

Een tram vervoert u van het Leidseplein tot de Dam dwars door het stadscentrum van Amsterdam. U komt langs het Museumplein met zijn Stedelijk Museum, Van Gogh-museum en het Rijksmuseum, om vervolgens door de nauwe Leidsestraat en langs de bekende bloemenmarkt te rijden en onderweg ook de Spui en tal van monumentale gebouwen aan te doen.  Zonder natuurlijk de grachten te vergeten die Amsterdam omringen met een wereldwijd uniek grachtenstelsel. Te voet trekt u verder naar de Jordaanwijk, een van de bekendste wijken van Nederland. Deze schilderachtige wijk met haar ontelbare steegjes, trendy winkeltjes, hippe restaurants en traditionele cafés is onlosmakelijk verbonden met bekende figuren als Rembrandt, koningin Beatrix of Anne Frank. Ten slotte bezoek aan Westerkerk, Nederlands grootste protestante kerk. Een prachtig gebouw met een 85 meter hoge klokkentoren die boven de hele stad uittorent.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Beleef de Floriade 2022: Een unieke belevenis in bloemen- en traditieland Nederland (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/08/2022, 02/09/2022, ...
AFL_PP

AMSTERDAM - HUIZEN - ALMERE of LELYSTAD - LEMMER - URK of KAMPEN - AMSTERDAM

Op een 60 hectare grote ruimte treft u inspirerende voorstellingen door 40 landen en ontdekt u een indrukwekkend serrencomplex. De 10-jaarlijkse Floriade wordt met recht en rede beschouwd als een van de belangrijkste tuinbouwtentoonstellingen ter wereld. U krijgt de kans om deel te nemen aan dit indrukwekkende plantkundige evenement: bezoek de talrijke paviljoenen, het gigantische serrencomplex en het arboretum en bewonder de bloemen, planten, groenten en vruchten. Deze zevende editie staat in het teken van 'Growing Green Cities'. Centraal in de tentoonstelling: nieuwe technologieën, toekomstgerichte producten en aandacht voor wereldwijde stedenbouwkundige oplossingen, voedselvoorziening, gezondheid en energieopwekking.

6 Dagen
START IN 2022
Vertrek 23/08/2022
Aankomst 28/08/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 02/09/2022
Aankomst 07/09/2022
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Vertrek 07/09/2022
Aankomst 12/09/2022
Op aanvraag
Schip : MS Mona Lisa Ankers : 4
Op aanvraag

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST