Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Amsterdam per tram en de Jordaan

REF.EXC_AMS6
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_AMS6
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Een tram vervoert u van het Leidseplein tot de Dam dwars door het stadscentrum van Amsterdam. U komt langs het Museumplein met zijn Stedelijk Museum, Van Gogh-museum en het Rijksmuseum, om vervolgens door de nauwe Leidsestraat en langs de bekende bloemenmarkt te rijden en onderweg ook de Spui en tal van monumentale gebouwen aan te doen.  Zonder natuurlijk de grachten te vergeten die Amsterdam omringen met een wereldwijd uniek grachtenstelsel. Te voet trekt u verder naar de Jordaanwijk, een van de bekendste wijken van Nederland. Deze schilderachtige wijk met haar ontelbare steegjes, trendy winkeltjes, hippe restaurants en traditionele cafés is onlosmakelijk verbonden met bekende figuren als Rembrandt, koningin Beatrix of Anne Frank. Ten slotte bezoek aan Westerkerk, Nederlands grootste protestante kerk. Een prachtig gebouw met een 85 meter hoge klokkentoren die boven de hele stad uittorent.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Juweeltjes van Nederland; Ontdek verborgen schatten met een unieke charme (formule haven/haven)

AMSTERDAM - HOORN - GOUDA - ROTTERDAM - AMSTERDAM

Een cruise op het Markermeer en de Nederlandse kanalen die, naast de onmisbare Edam, Volendam en Gouda, een programma van unieke en inbegrepen bezienswaardigheden aanbiedt. De molens van Kinderdjik, een uniek landschap, Den Haag en het Mauritshuis, de indrukwekkende bloemenbeurs in Aalsmeer, Haarlem en het Rijksmuseum.

Volgende vertrekken: 08/04/2023, 23/04/2023
REF.ARO_PP
6 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".