Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Begeleid bezoek aan Gray

EXC_GRAY
# Excursie

Begeleid bezoek aan Gray

Galerie Photos

Description

Maak kennis met de schatten van de stad Gray dankzij een geleid bezoek. De rijkdom van deze stad werd verworven dankzij diverse activiteiten die van Gray één van de drie hoofdplaatsen van de Franche-Comté maakten. U houdt halt voor karaktervolle woningen en uw gids vertelt u over het verleden van de Saône. Tijdens uw bezoek kunt u prachtige monumenten bewonderen zoals het Stadhuis, een geklasseerd historisch monument, één van de mooiste gebouwen uit de Renaissance in de Franche-Comté, gebouwd van 1567 tot 1572 en de Notre-Dame-basiliek in neogotische stijl waarvan de gevel in 1863 werd afgewerkt. U bewondert ook het Hôtel Dieu, gebouwd van 1716 tot 1747 op wapenbrieven van Lodewijk XIV en zijn drie sculpturen die de theologale deugden vertegenwoordigen: het Geloof, de Hoop en de Liefdadigheid. Degustatie van lokale producten. Terugkeer aan boord. 

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Cruise op de kanalen van Bourgogne en de Saône (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 19/10/2023
PJN_PP

Dijon - PORT-SUR-SAÔNE - RAY-SUR-SAÔNE - GRAY - AUXONNE - LONGECOURT-EN-PLAINE - DIJON

Van Port-sur-Saône tot Dijon zal u varen op het majestueuze kanaal van Bourgogne waar charmante steden u opwachten om u hun verhaal te vertellen en u hun mooiste architectonische juwelen te laten zien. Ga terug in de tijd dankzij onze geleide bezoeken en ontdek Dijon, waar u de charme van de voormalige hoofdstad van de Hertogen van Bourgondië kan proeven. Ga ook op zoek naar de kunst en populaire tradities tussen adel en boerenstand, en dompel uzelf onder in de elegantie van het kasteel van Champlitte of van de regio Haute-Saône, een waar paradijs dankzij zijn vijvers die ons een vleugje frisheid brengen.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 19/10/2023
Aankomst 25/10/2023
Schip : Ankers : ???global.boat.anchor.with.title.null.anchor???

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Cruise op de kanalen van de Bourgogne en de Saône (formule haven/haven)

DPS_PP

DIJON - LONGECOURT-EN-PLAINE - AUXONNE - GRAY - RAY-SUR-SAÔNE - PORT-SUR-SAÔNE - Dijon(2)

Van Dijon tot Port-sur-Saône zal u varen op het majestueuze kanaal van Bourgogne waar charmante steden u opwachten om u hun verhaal te vertellen en u hun mooiste architectonische juwelen te laten zien. Ga terug in de tijd dankzij onze geleide bezoeken en ontdek Dijon, waar u de charme van de voormalige hoofdstad van de Hertogen van Bourgondië kan proeven. Ga ook op zoek naar de kunst en populaire tradities tussen adel en boerenstand, en dompel uzelf onder in de elegantie van het kasteel van Champlitte of van de regio Haute-Saône, een waar paradijs dankzij zijn vijvers die ons een vleugje frisheid brengen.

7 Dagen Uitverkocht
Op aanvraag

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST