Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Begeleid bezoek aan Haarlem

REF.EXC_HAARLE
Duur4h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_HAARLE
Excursie
Duur4h00
Klassiek

Vertrek met de autocar in het gezelschap van uw gidsen in de richting van Haarlem. Haarlem is bekend als de "tulpenstad" en er worden al eeuwenlang tulpenbollen gekweekt. U maakt kennis met deze charmante stad die door de eeuwen heen veel schilders geïnspireerd heeft. U ontdekt er onder andere de haven van Amsterdam, gebouwd in 1400, het enige overblijfsel van de stadsmuren; de Grote Markt; het huis Corrie ten Boom, gebruikt als schuilplaats tijdens de Tweede Wereldoorlog en de indrukwekkende gotische Sint-Bavokathedraal uit de 14de en de 15de eeuw. Alvorens terug te keren naar Amsterdam geniet u van wat vrije tijd. 

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Promotie
Cruises

Van Bazel naar Amsterdam (formule haven/haven)

BAZEL - BREISACH - STRAATSBURG - MAINZ - KOBLENZ - KEULEN - DÜSSELDORF - AMSTERDAM

Scheep in voor een cruise van Basel naar Amsterdam die rijk is aan geschiedenis en authenticiteit. Ontdek emblematische en historische monumenten doorheen steden als Haarlem, het historische centrum van de streek van de bloembollen, of Colmar en zijn Unterlinden-museum. U zal een wandeling maken naar het Openluchtmuseum van Arnhem, waar een 100 jaar oude levensstijl wordt onthuld.

REF. ABE_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 07/05/2024, 05/07/2024
Ref.BEA_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Amsterdam naar Bazel (formule haven/haven)

AMSTERDAM - NIJMEGEN - KEULEN - KOBLENZ - MAINZ - STRAATSBURG - BREISACH - BAZEL

Scheep in voor een cruise van Amsterdam tot Basel die rijk is aan geschiedenis en authenticiteit. Ontdek emblematische en historische monumenten doorheen steden als Haarlem, het historische centrum van de streek van de bloembollen, of Colmar en zijn Unterlinden-museum. U zal een wandeling maken naar het Openluchtmuseum van Arnhem, waar een 100 jaar oude levensstijl wordt onthuld.

REF. BEA_PP ( omkerenZIE DE KAART )
Volgende vertrekken: 14/05/2024, 15/06/2024
Ref.ABE_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten