Bent u in United States? Bezoek onze website.
2023 2024

Panoramische rondrit in Berlijn

EXC_NBER
# Excursie

Panoramische rondrit in Berlijn

Galerie Photos

Description

Panoramische rondrit per touringcar in Berlijn. U ontdekt de belangrijkste wijken van Berlijn: de wijk Charlottenburg, de regeringswijk, de ambassadewijk. Vervolgens rijdt u door het oostelijk deel van de stad, waar u (aan de buitenkant), de Pariser Platz (het Parijse plein), de Franse ambassade en de kunstacademie, de Unter den Linden, de Brandenburger Tor (Brandenburgse poort), de bibliotheek, de Humboldt-universiteit, de opera, het Zeughaus en de kathedraal van Berlijn zult zien. Daarna volgen het Museuminsel (Museumeiland), de Alexanderplatz (Alexanderplein), het Nikolaiviertel (Nikolaiwijk) (de bakermat van Berlijn), de Kastellplatz (Kasteelplein), het ministerie van buitenlandse zaken, de Gendarmenmarkt, de Duitse kathedraal en het Konzerthaus (Concerthuis). Voortzetting van de panoramische rondrit in de wijk Checkpoint Charlie - de wijk van de muur, de Potsdamer Platz (Potsdamplein) met zijn spectaculaire moderne architectuur, zoals het Debisgebouw of het Sony Center. Ten slotte bezoekt u één van de vele kerstmarkten in de stad voordat we terugkeren naar de boot.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Kerstmis op de Elbe van Berlijn tot Dresden (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 20/12/2023
BMD_PP

BERLIJN TEGEL - MAAGDENBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN

Scheep in voor een cruise op de Elbe om Kerstmis te vieren. U komt voorbij emblematische steden in een droomkader en een magische sfeer, zoals Berlijn dat schittert dankzij zijn duizenden lichtjes en zijn kerstmarkten die u uitnodigen om er in rond te wandelen. In Dresden, wiens artistieke en culturele rijkdom ongeëvenaard is, kan u een onvergetelijke kerstmis bijwonen. U zal ook verrast zijn door de schilderachtige charme van de steden Magdeburg, Wittenberg of Meissen, die een overvloed hebben aan zeer authentieke kerstmarkten.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 20/12/2023
Aankomst 26/12/2023
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

Nieuwjaar op de Elbe van Dresden tot Berlijn (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 26/12/2023
DMB_PP

DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - MAAGDENBURG - BERLIJN TEGEL

Kom met ons mee op een cruise langs de Elbe en verwelkom het nieuwe jaar in een  buitengewone feestelijke sfeer! U zal Dresden ontdekken die een ongekende artistieke en culturele rijkdom heeft, evenals schilderachtige steden zoals Wittenberg en Meissen. U zal Berlijn ook kunnen bezoeken via een panoramische rondleiding door de beroemde Duitse hoofdstad.

7 Dagen
START IN 2023
Vertrek 26/12/2023
Aankomst 01/01/2024
Schip : MS Elbe Princesse Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST