Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_NBER
OmschrijvingREF. EXC_NBER
Excursie
Duur3h30
Klassiek

Panoramische rondrit per touringcar in Berlijn. U ontdekt de belangrijkste wijken van Berlijn: de wijk Charlottenburg, de regeringswijk, de ambassadewijk. Vervolgens rijdt u door het oostelijk deel van de stad, waar u (aan de buitenkant), de Pariser Platz (het Parijse plein), de Franse ambassade en de kunstacademie, de Unter den Linden, de Brandenburger Tor (Brandenburgse poort), de bibliotheek, de Humboldt-universiteit, de opera, het Zeughaus en de kathedraal van Berlijn zult zien. Daarna volgen het Museuminsel (Museumeiland), de Alexanderplatz (Alexanderplein), het Nikolaiviertel (Nikolaiwijk) (de bakermat van Berlijn), de Kastellplatz (Kasteelplein), het ministerie van buitenlandse zaken, de Gendarmenmarkt, de Duitse kathedraal en het Konzerthaus (Concerthuis). Voortzetting van de panoramische rondrit in de wijk Checkpoint Charlie - de wijk van de muur, de Potsdamer Platz (Potsdamplein) met zijn spectaculaire moderne architectuur, zoals het Debisgebouw of het Sony Center. Ten slotte bezoekt u één van de vele kerstmarkten in de stad voordat we terugkeren naar de boot.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Nieuwjaar op de Elbe van Dresden tot Berlijn (formule haven/haven)

DRESDEN - MEISSEN - WITTENBERG - MAAGDENBURG - BERLIJN TEGEL

Kom met ons mee op een cruise langs de Elbe en verwelkom het nieuwe jaar in een  buitengewone feestelijke sfeer! U zal Dresden ontdekken die een ongekende artistieke en culturele rijkdom heeft, evenals schilderachtige steden zoals Wittenberg en Meissen. U zal Berlijn ook kunnen bezoeken via een panoramische rondleiding door de beroemde Duitse hoofdstad.

Volgende vertrekken: 26/12/2024
Ref.DMB_PP
7 Dagen
Vanaf2025
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Kerstmis op de Elbe van Berlijn tot Dresden (formule haven/haven)

BERLIJN TEGEL - MAAGDENBURG - WITTENBERG - MEISSEN - DRESDEN

Scheep in voor een cruise op de Elbe om Kerstmis te vieren. U komt voorbij emblematische steden in een droomkader en een magische sfeer, zoals Berlijn dat schittert dankzij zijn duizenden lichtjes en zijn kerstmarkten die u uitnodigen om er in rond te wandelen. In Dresden, wiens artistieke en culturele rijkdom ongeëvenaard is, kan u een onvergetelijke kerstmis bijwonen. U zal ook verrast zijn door de schilderachtige charme van de steden Magdeburg, Wittenberg of Meissen, die een overvloed hebben aan zeer authentieke kerstmarkten.

Volgende vertrekken: 20/12/2024
Ref.BMD_PP
7 Dagen
Vanaf1719
per persoon
zie cruises
Meer weten