Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_CHARLO

Bezoek met audioguide aan het kasteel van Charlottenburg

OmschrijvingREF. EXC_CHARLO
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Vertrek met de autocar aan Berlin Spandau in het gezelschap van uw gidsen. Het bezoek begint met een tocht in de tuinen van het kasteel daarna ontdekt u vrij en op u weigen ritme de nieuwe vleugel van het kasteel Charlottenburg met een audiogids. U laat u meeslepen naar de tijd van de Pruisische koningen doorheen de prachtige zalen van het kasteel. Eerst is er de witte zaal, de audiëntiezaal en eetkamer van Frederik de Grote en daarna de Grote Galerie, versierd met prachtige vergulden allegorieën. De audioguide laat u kennismaken met de kleinste decoratieve details van deze prachtige stukken. Met op de achtergrond muziek uit de tijd kunt u zich daarna laten leiden door de winterappartementen en de weelderige slaapkamer van koningin Louisa, waar u het meubilair uit die tijd ziet, deels ontworpen door Schinkel. U ontdekt ook de bibliotheek en een collectie klapvensters van Frederik de Grote, maar er staan u nog heel wat andere verrassingen te wachten in de andere ruimtes van het kasteel. Uiteindelijk moet u toch de romantische sfeer van dit kasteel achterlaten om met de autocar terug te keren naar het schip.

OPMERKINGEN

  • Het kasteel opent om 10u, daarom bezoeken de passagiers eerst de tuin. Het bezoek aan het kasteel verloopt vrij op het eigen ritme met audioguide.
  • Handtassen moeten in bewaring gegeven worden op het kasteel.
  • De passagiers bezoeken een gedeelte van eht kasteel: de nieuwe vleugel of vleugel Knobbelsdorf.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Volgende vertrekken: 08/08/2024
Ref.AMD_PP
19 Dagen
Vanaf4020
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

Volgende vertrekken: 07/10/2024, 01/10/2025
Ref.BAX_PP
18 Dagen
Vanaf2870
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Berlijn naar Amsterdam (formule haven/haven)

BERLIJN - POTSDAM - BRANDENBURG - BURG - MAAGDENBURG - CALVÖRDE -  WOLFSBURG - ANDERTEN - MINDEN - NIENBURG - HOYA - BREMEN - OLDENBURG - DÖRPEN - PAPENBURG - GRONINGEN - AMSTERDAM(2)

Verken de kanalen in het Noorden door een cruise van Berlijn naar Amsterdam, over de Elbe en de Havel. U zal er de geschiedenis van Berlijn ontdekken, tussen prestigieuze kastelen en het gekwelde verleden, voordat u Potsdam, Magdeburg of Bremen verkent, zoveel steden die u zullen laten genieten van het eclectische erfgoed van Duitsland. De scheepswerf Meyer Werft opent u zijn deuren vooraleer door het hart van Nederland te varen. Uw verblijf zal eindigen in Amsterdam, beroemd om zijn kanalen die geklasseerd zijn als UNESCO Werelderfgoed.

Volgende vertrekken: 06/07/2024, 28/07/2024
Ref.BMA_PP
12 Dagen
Vanaf1724
per persoon
2155
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Van Amsterdam naar Berlijn (formule haven/haven)

AMSTERDAM - GRONINGEN - PAPENBURG - OLDENBURG - BREME - NIENBURG - MINDEN - HANNOVER  - MAGDEBURG - POTSDAM - BERLIJN

Verken de kanalen in het Noorden door een cruise van Amsterdam naar Berlijn, over de Elbe en de Havel. U zal er Amsterdam en zijn beroemde kanalen die geklasseerd zijn als Unesco Werelderfgoed ontdekken, voordat u het hart van de charmante Nederlandse steden induikt. In Duitsland opent de scheepswerf Meyer Werft u zijn deuren vooraleer Bremen, de oudste maritieme stad van het land, te gaan verkennen. Hannover, Magdeburg of Potsdam, zijn dan weer zoveel steden die u zullen laten genieten van het eclectische erfgoed van Duitsland. Uw verblijf zal uiteindelijk eindigen in Berlijn, tussen prestigieuze kastelen en een gekwelde geschiedenis.

Volgende vertrekken: 27/04/2024, 25/06/2024
Ref.AMB_PP
12 Dagen
Vanaf2045
per persoon
2390
zie cruises
Meer weten