Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_CHTHI2

Feodale Kasteel Thierry en een educatieve roofvogelvoorstelling

OmschrijvingREF. EXC_CHTHI2
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Vertrek te voet van de boot voor een bezoek aan het feodale kasteel Thierry. Gelegen op 2.6ha, een juweel van de middeleeuwe architectuur. Dit versterkt domein domineert de Vallei van de Marneal sinds meer dan 2000 jaar.
Beleef in het hart van de site een educatieve roofvogelvoorstelling met valken,die geklasseerd zijn door het Immateriële Erfgoed van de Mensheid door de UNESCO. De vogels vliegen vrij rond, je kan zien hoe ze hun prooi benaderen en hoe sterk ze zijn en je kan proberen hun vleugels of veren aan te raken. Daarna te voet terug naar de boot.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • Voor de eindejaarsreis vanaf oktober de educatieve roofvogelshow vervangen door een bezoek aan de ruïnes van het middeleeuwse kasteel.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Cruise op het kanaal van de Marne van Epernay naar Parijs (formule haven/haven)

Parijs (2) - EPERNAY - DORMANS - CHÂTEAU-THIERRY - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - MEAUX - LAGNY-SUR-MARNE - PARIJS

Vaar van Epernay naar Parijs via het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

Volgende vertrekken: 10/04/2025, 05/06/2025
Ref.ECP_AIPP
7 Dagen
Vanaf2835
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Cruise op het kanaal van de Marne van Parijs naar Epernay (formule haven/haven)

PARIJS - LAGNY-SUR-MARNE - ISLES-LES-MELDEUSES - SAINT-JEAN-LES-DEUX-JUMEAUX - CHATEAU-THIERRY - DORMANS - EPERNAY - Parijs(2)

Vaar tussen Parijs en Epernay op het majestueuze kanaal van de Marne, omzoomd met authentieke, karaktervolle steden. U zal er Parijs en zijn monumenten met universele en tijdloze charme kunnen ontdekken, maar ook Reims, de stad van Kunst en Geschiedenis: zij zal zich voor u open stellen en u zal er de prachtige sites kunnen ontdekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, waaronder de Kathedraal van Notre-Dame of zelfs ook Hautvillers, met zijn wijd verspreide hellingen en een oceaan aan wijnstokken.

Volgende vertrekken: 29/05/2024, 21/08/2024
Ref.PCE_AIPP
7 Dagen
Vanaf2104
per persoon
2805
zie cruises
Meer weten