Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Bezoek aan het kasteel van Martainville

REF.EXC_NMARTI
Duur5h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_NMARTI
Excursie
Duur5h00
Klassiek

Vertrek per autocar, onder begeleiding van uw animatrice. We steken de Petit Andelys over en passeren de kerk St Sauveur (deze 16de eeuwse kerk, bezit de dag van vandaag nog een orgel uit deze tijd). Na een traject van 40 min waarbij we verschillende dorpen, die grenzen aan Andelle, hebben gereisd, kmen we aan in het Kasteel van Martainville. We trekken, in 2u, doorheen 500 jaar geschiedenis van het landelijke Normandië. Reis doorheen het hart van de normandische tradities (werkkledij, jurken, sieraden, geweven stoffen, … ), herbeleef het gracieuze verleden door middel van voorwerpen uit het dagelijkse leven (koper, aardewerk, manden, …). Ontdek de meest belangrijke meubelcollectie van Haute Normandië " DE BEROEMDE NORMANDISCHE KASTEN”. In de vroege avond, transfer richting Rouen.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Kerst in de vallei van de Seine (formule haven/haven)

PARIJS - LES ANDELYS - ROUEN - HONFLEUR(4) - ROUEN - PARIJS

Scheep in voor een prachtige cruise langs de Seine en vier samen Kerstmis in het hart van iconische steden. U zal Rouen ontdekken: zowel middeleeuws als spiritueel heeft ze de ziel van haar verleden kunnen bewaren. U zal de kerstviering kunnen bijwonen in deze authentieke stad. Honfleur zal u onderdompelen in de geschiedenis van Frankrijk: de stad van schilders bij uitstek, de pittoreske straatjes en het oude Basin zullen u zeker bekoren.

Volgende vertrekken: 23/12/2023, 23/12/2024
Ref.NPA_PP
5 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".