Bent u in United States? Bezoek onze website.
2022 2023

Bezoek aan het kasteel van Martainville

EXC_NMARTI
# Excursie

Bezoek aan het kasteel van Martainville

Galerie Photos

Description

Vertrek per autocar, onder begeleiding van uw animatrice. We steken de Petit Andelys over en passeren de kerk St Sauveur (deze 16de eeuwse kerk, bezit de dag van vandaag nog een orgel uit deze tijd). Na een traject van 40 min waarbij we verschillende dorpen, die grenzen aan Andelle, hebben gereisd, kmen we aan in het Kasteel van Martainville. We trekken, in 2u, doorheen 500 jaar geschiedenis van het landelijke Normandië. Reis doorheen het hart van de normandische tradities (werkkledij, jurken, sieraden, geweven stoffen, … ), herbeleef het gracieuze verleden door middel van voorwerpen uit het dagelijkse leven (koper, aardewerk, manden, …). Ontdek de meest belangrijke meubelcollectie van Haute Normandië " DE BEROEMDE NORMANDISCHE KASTEN”. In de vroege avond, transfer richting Rouen.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.
  • Voorzie goede schoenen.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Kerst in de vallei van de Seine (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/12/2022, 23/12/2023
NPA_PP

PARIJS - LES ANDELYS - ROUEN - HONFLEUR(4) - ROUEN - PARIJS

Scheep in voor een prachtige cruise langs de Seine en vier samen Kerstmis in het hart van iconische steden. U zal Rouen ontdekken: zowel middeleeuws als spiritueel heeft ze de ziel van haar verleden kunnen bewaren. U zal de kerstviering kunnen bijwonen in deze authentieke stad. Honfleur zal u onderdompelen in de geschiedenis van Frankrijk: de stad van schilders bij uitstek, de pittoreske straatjes en het oude Basin zullen u zeker bekoren.

5 Dagen
START IN 2022
Vertrek 23/12/2022
Aankomst 27/12/2022
Schip : MS Botticelli Ankers : 4
START IN 2023
Vertrek 23/12/2023
Aankomst 27/12/2023
Schip : MS Seine Princess Ankers : 4

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST