Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_BORD4

Bordeaux, de Chartrons-wijk, het Musée du vin et du négoce (wijn- en handelsmuseum) en wijndegustatie

OmschrijvingREF. EXC_BORD4
Excursie
Duur3h00
Klassiek

De Chartrons-wijk, het Musée du vin et du négoce (wijn- en handelsmuseum) en wijndegustatie. Ontdek in het gezelschap van uw gids de oude wijnhandelaarswijk. Tijdens een bezoek te voet komt u alle geheimen te weten van de iconische Chartrons-wijk. Ontdek het Musée du vin et de négoce (wijn- en handelsmuseum), dat de geschiedenis van de wijnhandel in Bordeaux vertelt. Wijndegustatie*.

OPMERKINGEN

  • Voorzie goede schoenen.
  • *Te veel alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid, geniet maar drink met mate.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

Van het Baskenland tot Bordeaux - Gastronomie aan de voet van de Pyreneeën en ontdekkingscruise door Bordeaux en de streek rondom (formule haven/haven)

Biarritz - Het Baskenland - Biarritz - Bayonne - BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - BLAYE(2) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - BORDEAUX

Dompel u volledig onder in de Baskische cultuur met een voorafgaand verblijf. U verblijft in het hart van Biarritz en bezoekt de beroemde badstad. Proef van de culinaire tradities en maak kennis met het Baskische erfgoed: van de Espelettepeper en de typische huisjes van Espelette, tot de chocolade en ham van Bayonne en de wijnen van Irouléguy. Tijdens deze reis treedt u in de voetsporen van de bedevaartgangers naar Saint-Jean-Pied-de-Port. Dit dorp midden in de bergen is de laatste etappe vóór de Pyreneeën op de weg naar Santiago de Compostela. Vervolgens gidst een sublieme cruise over de Garonne en de Dordogne u door het hart van Bordeaux en zijn streek.

Volgende vertrekken: 15/04/2025, 12/05/2025
Ref.BIS_PP
8 Dagen
Vanaf1795
per persoon
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Cruise in Aquitaine van Bordeaux naar Royan, het estuarium van de Gironde, de Garonne en de Dordogne (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - ROYAN - Rochefort(1) - La Rochelle(1) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - CADILLAC - Arcachon(1) - BORDEAUX

Deze prachtige reisweg tussen land en zee voert u mee naar het hart van het zuidwesten van Frankrijk, bekend voor zijn idyllische landschappen, beroemde wijnen, historische monumenten en emblematische plaatsen.

Van Bordeaux tot Royan ontdekt u een vermaard terroir, oude zeesteden en een ontegensprekelijke levenskunst.

Volgende vertrekken: 07/07/2024, 13/07/2024
Ref.BYA_PP
7 Dagen
Vanaf979
per persoon
1305
zie cruises
Meer weten
Promotie
Cruises

Geheim en ongewoon patrimonium (formule haven/haven)

BORDEAUX - CUSSAC-FORT-MEDOC - BLAYE(2) - LIBOURNE(2) - Saint-Emilion(1) - BORDEAUX

Laat u meevoeren tijdens een sublieme cruise over de Garonne en de Dordogne, die u naar het hart van Bordeaux en haar regio zal brengen. U zal deze onmiskenbare en verrassende stad ontdekken waarvan een deel van de monumenten is geklasseerd in het werelderfgoed van UNESCO, en een bezoek brengen aan de citadel van Blaye die majestueus de monding domineert.

Volgende vertrekken: 19/07/2024, 30/07/2024
Ref.BOS_PP
6 Dagen
Vanaf790
per persoon
zie cruises
Meer weten