Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
EXC_BRUXEL
OmschrijvingREF. EXC_BRUXEL
Excursie
Duurh
Klassiek

Het bezoek aan de Belgische hoofdstad start met een panoramische rondrit om de bekendste monumenten van de stad te leren kennen zoals het Koninklijk Park van Laken, het Atomium dat de molecule van een ijzer-kristal voorstelt dat 165 miljard keer werd vergroot werd en dateert uit 1958, het jaar van de Brusselse Wereldtentoonstelling. Vervolgens komen we in het stadscentrum van Brussel, waar u o.a. het Koninklijk Paleis van Brussel, de werkplaats van de koning, talrijke gebouwen in Jugendstil en de gebouwen van de Europese instellingen zal kunnen bewonderen. We gaan te voet verder in de richting van de Grote Markt van Brussel, met het indrukwekkende Stadhuis in gotische stijl uit de 14e eeuw en het beroemde Manneken Pis. De sfeer blijft typisch Belgisch, want we houden halt in een chocoladefabriek. U zal het ambachtelijk werk van de chocoladefabrikanten kunnen aanschouwen en deze zachte lekkernijen uiteraard ook kunnen proeven. Terugkeer aan boord.

OPMERKINGEN

  • Rondrit in autocar met fotostops.
  • Voorzie goede schoenen: het bezoek aan de stad gebeurt te voet en de straten zijn gelegd in kasseistenen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De rijkdommen van het Noorden

BRUSSEL - ANTWERPEN - ROTTERDAM - AMSTERDAM - Brussel

"Hoe kan ergens anders zo dichtbij en toch zo anders zijn ..." Vaar van Brussel naar Amsterdam via Antwerpen en Rotterdam, door de Koninkrijken van België en van Nederland tijdens een cruise op zoek naar hun verborgen schatten. Mis de vele internationale instellingen niet die overal verspreid liggen in de straten van Den Haag of de adembenemende schoonheid van Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad. Reis naar het hart van iconische plaatsen zoals Volendam, een voormalig vissersdorp aan het IJsselmeer en de Zaanse Schan

Volgende vertrekken: 26/04/2025, 20/05/2025
Ref.BAM
6 Dagen
Vanaf1265
per persoon
zie cruises
Meer weten
Cruises

De rijkdommen van het Noorden

AMSTERDAM - ROTTERDAM - ANTWERPEN - BRUSSEL

"Hoe kan ergens anders zo dichtbij, en toch zo anders zijn ..." Vaar van Amsterdam naar Brussel via Rotterdam en Antwerpen, door de Koninkrijken van Nederland en van België tijdens een cruise op zoek naar hun verborgen schatten. Reis naar het hart van iconische plaatsen zoals Volendam, een voormalig vissersdorp aan het IJsselmeer en de Zaanse Schans. Mis de vele internationale instellingen niet die overal verspreid liggen in de straten van Den Haag of de adembenemende schoonheid van Brussel, de Belgische en Europese hoofdstad.

Volgende vertrekken: 15/04/2025, 04/06/2025
Ref.ABR
6 Dagen
Vanaf1265
per persoon
zie cruises
Meer weten