Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
Kies je editie

Cadix en kathedraal

REF.EXC_CADIX5
Duur3h00
Klassiek
OmschrijvingREF. EXC_CADIX5
Excursie
Duur3h00
Klassiek

Vertrek per autobus voor sightseeing in Cadix, één van de oudste steden van Europa. U aanschouwt er de culturele en geschiedkundige rijkdom van de stad en de schoonheid van haar baai. De meest typerende buurten van de stad zijn in het centrum te vinden: prachtige barokke kerken, elegante herenhuizen waarvan vele met een gevel in delicate pasteltinten en smeedijzeren balkons. Bezoek eveneens de kathedraal, een prachtig bouwwerk in barokke en neoklassieke stijl, waarvan de bouw 116 jaar duurde, hetgeen de verscheidenheid aan stijlen verklaart. Terug aan boord voor het diner.

OPMERKINGEN

  • Toegang voor de kathedraal inbegrepen.
  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises
Cruises

De betoverende landschappen en culturele steden van Spanje en Portugal (formule haven/haven)

SEVILLA - Cordoba - SEVILLA - ISLA MINIMA - EL PUERTO DE SANTA MARÍA - Jerez - CADIZ - ALCOUTIM - HUELVA - - SEVILLA - Granada - SEVILLA

Vertrek voor een reis naar het hart van Andalusië en de Algarve. Glijd over de Guadalquivir en ontdek Cordoba, dat geschiedenis en moderniteit perfect combineert. Bezoek Sevilla en zijn Alcazar paleis, een verbazingwekkende mix van architecturale stijlen, en laat u meeslepen door de sublieme stad Granada die tal van prachtige monumenten en mooie bezienswaardigheden heeft om te bezoeken. U zal verblind zijn door de schoonheid van de kathedraal die het graf van Christoffel Columbus herbergt.

Volgende vertrekken: 04/05/2023, 11/05/2023
REF.SXH_PP
8 Dagen
zie cruises
Meer weten

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".